Evo da se i ja pozalim malo.Nije off,ipak se radi o biciklima.
Naime,kupio ja bajk (iako sam imao vec 2 god polozeno,pak obozavam bajk vozikat,sto kondicija,sto jednostavno volim ljeti zapicit na dva tocka

i odradjivat silne dionice)
Enivej,kupim ja tako bajk u augustu prosle godine,capriolo pogonia,445 KM
Stvarno bio jebacki bajk,lijepo izgledo,kocnice bile bruka dobre,iako nisu diskovi,nego obicne V kocnice,amortizer bio fino tvrd,ali odradjivao svrhu,ma super bajk,ja ga mazio,pazio,ali zaista,preko zime ga garazirao i konacno docekam proljece,krenem opet ovih dana odradjivat kilometre i u utorak uzmem ja rasklopim ga citavog,ocistim lanac ono maksimalno,skinem svu onu prasinu sa njega,podmazem ga,kocnice malo utegnem,ustelam masinicu jer se malo pojebale brzine,uglavnom oduzeo mi bar 5 sati taj sport i pazi sad ovo,odem po auto u cetvrtak,bio kod limara (zna faya pricu),otvorim garazu,kad imam sta vidjet UKRALI MI BAJK!!!
eeee psovo sam sve sto sam mogao i to cak mislim da znam i ko mi ga je hapio,cigo jedan koji se moto taj dan oko garaze,odem na policiju,kazu oni "znamo ko je,ludjak lik,ne mozemo ga uhvatit",vako nako,uglavnom lik je stvarno za ludnice,cuo sam prica o njemu jbg,stariji frajer,oko 28 godina.Sto je najgore ne mozes majmuna nac nikad,a i da ga nadjem sta cu,cigani su to,jos meni ciganluk kilometar od stana,samo mi treba da strepim kontantno kad ce me pojest mrak.
E totalno sam razocaran,volio sam bajk taj u pm,jos sam imao 6 mjesec garancije jos,ma strahota.Sad ganjam da ustedim sta pa uzet neki od 100 km polovan,pa cu ga moram malo "tJunirat",uglavnom eto pozalio sam vam se,sjebada teska.E znaci bicikl bio malte ne nov,cuvao sam ga maksimalno.Joooj ***** ti sve!
Peace,I'm out!