Šiljci za karambolku?

Šiljci za karambolku?

Et danas opet se kucim vracam , posvjetlim telefonom malo branike kad opet mi neko zadnji branik zagrebao , ne nerviram se vise nego smisljam plan kako da malo te slagiranje vozace naucim da se parkiraju i sinula mi je jedna ideja. Kupit cu prednji i zadnji branik za male pare i na njih ugraditi siljke , sad me samo zanima gdje mogu naci ovakve siljke ili da mi neko napravi , bitno je da budu i dugi da se mogu nasloniti na lim iza karambolke jer plastika ih nece drzati spali bi pri kontaktu dok bi na crvstu podlogu vec napravili neku stetu :icon_mad:

to da kupis gotovo mislim napravljeno neces sigurno nego odes kod tokara i neka ti napravi od cega zelis i izgled kakav zelis i to je to neka ti napravi s navojem da mozes pricvrstit na sinu s maticom i tako ce najbolje da drzi ;)
a ideja ti je prava i ja sam oduvijek zelio auto koje ima jake bumpere da nekog ko se nezna sklonit s puta da ga ja sklonim ;)

sta mislis jel to skupo da se napravi , trebalo bi mi jedno 6 za zadnji i 6 za prednji branik . Ma brate pun mi je qurac vise ovih vozaca ima death rally u ulici da napravim :D

ima da budes ko Jason Statham s MUSTANGOM u Death Race-u :lol: ali stas kad se nemoš riješit hajvana ;) a i nebi te izaslo skuplje od 100KM ;)

uh masala jest uvala al vrijedit ce kad s prozora budem gledao kako se nabijaju :lol: Zao mi mame zena samo trci na prozor kad se neko parkira i opominje , jutros me probudila u 9 ujutro lupajuci kroz kucu neko ispred nosao neke daske pa oko auta isli :lol:

Brate sad da ti uslikam ne bi vjerovato , svi su na moru pola ulice je prazno ima mjesta tenk da stane ali ne mene su dva debila zagradila i prisla mi jedva covjek da prodje izmedju auta , il mi je neko sihre bacio il su ljudi slagirani

:lol: :lol: :lol: barem ti nikad nije dosadno imas na koga galamit :lol: :lol: ae idem ja vrijeme je za spavanje valja meni poranit oko 15:00 :lol:

Član
Jesi li razmisljao o zakupu garaze ?

Siljci za prve slike su od audiofilski stalaka,i po meni su cisti anti-tunning! Imamo vec jednu takvu temu,nadam se da se nebi volio naci u njoj!? :D

skupe su mi sve garaze , rentao sam preko zime radi snijega al opet za 4 mjeseca 400km sam dao sreca isplatio se radi onog golemog snijega , a sto se tice ovih siljaka naravno da ne bi stavio na ove branike , napisao sam da bi stavio na fabricke druge neke nakaradne preko zime dok auto bude stajalo da malo stete napravim :lol:

Član
samo jesi siguran da ces tako smjeti voziti zbog drotova?? ako budes mislio raditi provjeri i to, mozda ima kakva zabrana protiv tih "opasnih stvarcica" :icon_biggrin:

a na ovo ako neko naleti, ne gine mu novi hladnjak :lol:

Član
Ma malo izbusis beton stavis 2 cijevi unutra i one sipke katanac i kljucaj :) tako naprijed i nazad...em sto ces imati svoje parking mjesto em stavis kakvu bolju cijev pa nek udara :)

Član
Haha, Dragone sad si ti stao izmisljat toplu vodu...kakvi siljci jadan ne bio ako nekome probijes branik ima da ti nogom stuce jos i blatobran i vrata od inata. Radije uzmi protekt foliju sa ebaya i polijepi preko branika i vrata do ruba prozora. Folija nema na sebi lijepak pa da ti povuce boju, nego se lijepi na sablon folija za staklo i prilicno je debela i prozirna, tako da ti nece puno sakatiti izgled. Ja sam sebi planirao uzet tu foliju za po gradu cim izlakiram auto ;)