savjet za smart phone

savjet za smart phone

rs6

Član
e ovako rijec je o Huawei U8180 telefonu, mozel mi neko rec' kakva je to marka, cija je ..... i kakav je telefon ko telefon dobar, vrlo dobar i tako to sta god ko zna nek napise, sve je dobro doslo .....

hvala ....

Član
ja imao tu marku telefona, donio mi drug iz Holandije
bio je touch screen

imao sam problema prilikom dekodiranja, ali sam na kraju uspio
50km sam platio dekodiranje

sto se tice telefona ko telefona ja sam bio zadovoljan, ovaj je bio na touch i jako je dobar display imao

meni se pruzila prilika za boljim telefonom i ja sam zato mijenjao, inace nisam imao nikakvih problema

negdje sam cak pisao temu za taj telefon, trazio pomoc od clanova foruma;)

Član
iskreno drug ak mislis uzimati bolje ti je za te pare uzeti htd wildfire... iskreno mislim da je jedan od boljih low price smartphona...

rs6

Član
ma cijena je smijesna pravo 120 KM nov telefon .....
a vidim armin kaze da se nije lose pokazala ta marka....pa ajde vidjet cemo valjda se jos neko javi ....

Član
brate ja sam imao ovaj

http://mobimg.sulekha.com/huawei/g7007/full/g7007.jpg

prodao sam ga rodjaku za 100km, koristio sam ga par mjeseci, on ga i sad koristi bez problema
koji je to model koji ti mozes uzeti za 120km

rs6

Član
ArminM je napisao(la):
brate ja sam imao ovaj

http://mobimg.sulekha.com/huawei/g7007/full/g7007.jpg

prodao sam ga rodjaku za 100km, koristio sam ga par mjeseci, on ga i sad koristi bez problema
koji je to model koji ti mozes uzeti za 120km

huawei u8180 ideos X1 tj ovaj

http://www.phonegg.com/Huawei/U8180-IDEOS-X1/Huawei-U8180-IDEOS-X1.html

Član
ako je 120km ne razmisljaj vise, odmah uzmi
prica meni drug da tamo po Holandiji masovno koriste Huawei i Alcatel

Član
ArminM je napisao(la):

slazem se ako je 120km jbg nemozes nijedan android telefon uzeti ispod 200km... btw gdje je 120km nov ? od nekog il ?

rs6

Član
MeBeSad je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

slazem se ako je 120km jbg nemozes nijedan android telefon uzeti ispod 200km... btw gdje je 120km nov ? od nekog il ?

donijet ce mi jaran bavi se time, pa to mu dodje ko nabavna cijena, dekodiran i sve to
maltene dzaba :D

Član
rs6 je napisao(la):
MeBeSad je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

donijet ce mi jaran bavi se time, pa to mu dodje ko nabavna cijena, dekodiran i sve to

ak ima jos javni da se dog ;)

Član
ako je jos dekodiran onda je to bukvalno dzabe, pisao sam ti vec
ja sam samo dekodiranje platio 50km;)

Član
druze bjezi od tih smat phona...imam ja xperiu x1..nikad gluplji mobitel nisam imao :icon_rolleyes:

rs6

Član
MeBeSad je napisao(la):
rs6 je napisao(la):
MeBeSad je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

ak ima jos javni da se dog ;)

ajd vidjet cu s njim ako bude moglo proc jos sta ;)

Sahman_Turbe je napisao(la):
druze bjezi od tih smat phona...imam ja xperiu x1..nikad gluplji mobitel nisam imao :icon_rolleyes:

jbg ja sam im'o onaj htc diamond i sve je bilo dobro dok nije isp'o u posudu sa bezbojnim :D

Član
Ja danas iso da kupim taj mob ima u bhtelekomu akcija pravo jeftino, kazu mi neastalo ali valjda ce doc dok traje akcija :icon_mad: jesam peh u pm, a inace mi je prijatelj uzo taj isti pravo fin samo neznam kakav je za ubacivanje navigacije ovih besplatni :icon_question:

Član
mirzy je napisao(la):
Ja danas iso da kupim taj mob ima u bhtelekomu akcija pravo jeftino, kazu mi neastalo ali valjda ce doc dok traje akcija :icon_mad: jesam peh u pm, a inace mi je prijatelj uzo taj isti pravo fin samo neznam kakav je za ubacivanje navigacije ovih besplatni :icon_question:

navigacija za android sisteme i radi bez problema;)