savjet sta napraviti

savjet sta napraviti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
prije godinu ili 2 me spuco jedan odozada..naravno dog je bio da ce to anpraviti njegomi mehanicari..no lik me prevarih..ja nisam obraco paznju to bio mrak..poslije nisam ni gledo to toliko i onda mi jedan dan zapne za oko i sada me uzasno bode u oko jednostavno nesto mi je spigo na zadnjem ljevom kraju i kotac je puno vise unutra nego onaj na desnoj strani evo posliko sam par slika samo je pitanje dal se to vidi
slika normalno
slika udareni dio
ja sam mislio da sad kupim neke felge ne znam sta cu psotici s time..bio sam kod jednog limara rekao je da je to najbolje ne dirati..onda mi je palo na pamet da izvucem i ovja desni i kupim distance i neke sire alu felgice..pa sta vi mislite jel ima te neki savjet

Član
Iz pogresnog ugla si slikao ovako se ne vidi bash razlika,al pregledaj ti most jel iskrivljen slucajno gdje, ne znam kakav je udarac bio, pa ne mogu nista direktno reci...

Član
reci kako da slikam..udarac je bio..takav da se ferari sa 120-180(on kaze 120 murija 180) zaletio u mog golfa i proso ispod njega a golfa odbacijo..pri tome je iskoci amortizer i zadnja vrata se nisu mogla otvoriti

Član
Eddiezg je napisao(la):
reci kako da slikam..udarac je bio..takav da se ferari sa 120-180(on kaze 120 murija 180) zaletio u mog golfa i proso ispod njega a golfa odbacijo..pri tome je iskoci amortizer i zadnja vrata se nisu mogla otvoriti

Hmmm to je bio dobar udarac, jesi morao mjenjati zadnji most? Jel majstor razvalcio auto, ili je samo rezao pa navario novi dio? Slikaj ozada da se vide oba tocka kako stoje, cucnes iza auta i slikas otraga auto, i ako imas kod koga otic na dizalicu da dignes i pogledas most, jel gdje kriv ili pak na nosacima mosta na sasiji...

Član
pa iskreno slabo drzi u zavojima..koliko je reko iso je an hidrauliku i da je ravnan a mislim da most nije mjenjan..jer znas kako je nesto kad je daba..budem posliko sutra pa ti stavim slike..hvala na pomoci..volio bi to srediti,a i zadnja vrata su mi spigana budem i to posliko

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.