Rupe u podu kako i sa cime?

Rupe u podu kako i sa cime?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Primjetio sam ovih dana kad je bilo kise da mi je mokar etison na suvozacevoj strani,kada sam ispod pogledao vidio sam da imaju tri rupe na podu koje su se stvorile od hrdje pa tuda ulazi voda!E sad, da ne bih morao variti sa cime najbolje te rupe zatvoriti, konto sam mozda auto gitom pa ako je neko radio ovo sa gitom sta trebam sve uzeti da to obavim kako treba da drzi makar do proljeca?:icon_question:

Član
najbolje ti je to povariti ali ako vec neces, ocisti celicnom cetkom fino, naprskaj anti rost, pusti da se osusi dobro onda naguraj nesto u te rupe (alu foliju ili nesto tako) i onda uzmi dekalin onaj u kantici i popuni dobro da ne ulazi voda drzat ce godinu sigurno mozda i vise;)

gox

Član
ismirglaj i lagano zbrusi povrsinu oko rupa uzmi poliester za ljepljenje camaca dobijes gazu i smolu gazu umoci u smolu i zalijepi je preko rupa drzat ce 10 godina ;)

Član
to je najbolje ako nije velika rupa i nece vise jahat na trotoare da grebe jer cim se nasloni opet poliester ce puci:icon_smile:

Član
Za ovaj poliester, garant bi me izasla skuplje pita nego tepsija:icon_biggrin:, mislio sam gitom to odraditi jer nemogu nista gurati u rupe odmah bi izletilo napolje jer se kroz te rupe vidi direktno napolje!Da li je izvodljivo gitom to odraditi?

Legend
dok je to gnjilo,bilo bi najbolje da flexom odsjeces te dijelice,povaris druge kocke lima ..... i ispod bacis bitumen/kobit zastitu ......odnosno cijeli pod zastitis,i produzices mu vijek duuugo

Član
Nista ljudi, bice meni kod cika limara :lol: i to srediti,jer izgleda nema nista od "uradi sam"! Ipak hvala na pomoci svima.;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.