ROK: Renault :)

ROK: Renault :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav svima, samo da pitam i podjelim misljenja s vama, kakav vam se cini ovaj novi renault Megane Coupe ?
Kakav je kvalitetom inace Renault?

odlican je kvalitetom a i cijenom.....mislim da im je cijena veoma pristupacna za ono sto se nudi,a tu su i godine proizvodnje...

Član
Meni u Bunji d.o.o Sarajevo davali novog tog Megana sa zaista dobrom opremom za polovnog Golfa 5....

Izgledom zaista super,ali unutra mi je nekako...hafifan sav...

GrandMaster je napisao(la):
Imam Clio-a presao 30 000, i vidi "CUDA", nije mu se nista desilo, a jos je i TURBO benzinac...

Auta su im extra...

predji jos koju hiljadu ,pa dodji da popijemo kafu i da ti zamjenim spone :lol:

Član
Lexillium je napisao(la):
Meni u Bunji d.o.o Sarajevo davali novog tog Megana sa zaista dobrom opremom za polovnog Golfa 5....

Izgledom zaista super,ali unutra mi je nekako...hafifan sav...

Kakav je to golf onda bio :/

100 Ljudi 100 cudi...Svako ima svoje misljenje...Ja vozim Renaulta starog 23 godine i dan danas ima svoje cari...Francuska vozila su navikana u nasem narodu da ne valjaju itd..Medjutim situacija je totalno drugacija...Po meni je Renault strasno dobra marka (ne zato sto vozim Renault, vec zato sto imam debelo iskustvo sa Francuzima) i ne bih puno raspravljao...Pozdrav...

roki_actros je napisao(la):
100 Ljudi 100 cudi...Svako ima svoje misljenje...Ja vozim Renaulta starog 23 godine i dan danas ima svoje cari...Francuska vozila su navikana u nasem narodu da ne valjaju itd..Medjutim situacija je totalno drugacija...Po meni je Renault strasno dobra marka (ne zato sto vozim Renault, vec zato sto imam debelo iskustvo sa Francuzima) i ne bih puno raspravljao...Pozdrav...

potpisujem,mada je u mene star nekih 20godina.........hehehe........no imao mi stari petardu,cetvorku takodje,vozao ovog21 kojeg sam ja naslijedio.....Sta da kazem MArka No,1 po meni.

AldinShpura je napisao(la):
Imam Clio-a presao 30 000, i vidi "CUDA", nije mu se nista desilo, a jos je i TURBO benzinac...

Auta su im extra...

predji jos koju hiljadu ,pa dodji da popijemo kafu i da ti zamjenim spone :lol:

Mozemo i na cevape, samo bojim se da ces ostati gladan.... ;):lol:
necu...ubjedicu te da su riknule :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.