Faya_M5 je napisao(la):ne traje puno, samo je pitanje kolko se placa...ne bi trebalo bit skupo...
emirEX_sa je napisao(la):odes na tehnicki platis 45KM i odes u mup i zavrsis stvar
trizex je napisao(la):Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske![]()
KoKUz je napisao(la):trizex je napisao(la):Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske![]()
stani malo trizex radim i atest i tehnički - il samo tehnički emireX reče samo tehnički 45 KM
djavolica je napisao(la):KoKUz je napisao(la):trizex je napisao(la):Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske![]()
stani malo trizex radim i atest i tehnički - il samo tehnički emireX reče samo tehnički 45 KM
Tehnicki je dovoljan kada registrujes auto kazes da je promijenjena boja i upisu ti to u saobracajnu sa tehnickim sa tom bojom upisanom.Tako su meni rekli u osiguranju kada sam radila