Član
Evo, nakon traženja, raspitivanja i planiranja, napokon počinjem sa nekim promjenama.
Cilj je slijedeći: (Alfa romeo 147 GTA Replica)

Auto sam kupio prije možda jedan ipo' mjesec, i do sada sam prezadovoljan, održavan što se tiče motora i mehanike. Za početak, podaci vozila onakvog kakav je sada:
Automobil:
*Marka i model: Alfa Romeo 147
*Godina proizvodnje: 2003.
*Kilometraža: 61000km
*Motor: 1.6 16v 88kW
*Boja: Crvena
Oprema:
*Digitalna dvozonska klima
*Servo volan podesiv
*10x AirBag
*ABS
*ASR
*Tempomat
*Alarm
*El. paket
*Kožni volan
*Fabrički CD Player sa 8 zvučnika
*Alu Felge Stock 15''
Planirano za uraditi:
- Izrada kompletnog Alfa Romeo GTA Body Kita (Zadnju karambolku sam našao i već je na putu za BiH, trebao bih je preuzeti za nekih 7 dana. Pragove nisam našao originalne, ali liče onima sa GTA dosta, i oni će stići zajedno sa zadnjom karambolkom. Ostale radove će nastaviti član foruma Spico007)
- Nove Alu felge (Također naručene, 18'' AEZ trodijelne sa novim Fulda gumama 225/40/18, ne mogu naći tačan model na netu jer je od prošle godine, ali po mom viđenju, najsličnije su ovima: KLIKNI )
- Ugradnja fabričke navigacije telefona i TV-a (Naručeno, stiže za desetak dana)
- Novi izduvni sistem (Još uvijek ništa po tom pitanju)
- Lakiranje kompletnog auta (Planirao sam u onu Perla Bianca Alfinu boju, ali sam odustao od toga, i odlučio se da osvježim postojeću crvenu, sa metalic crvenom koju će mi raditi čovjek u Travniku pod imenom "Sivro", u komori naravno.
- Bixenon sa prstenovima (LigaLav)
Nešto kasnije: Chip, K&N Panel i tako te sitnice.
Evo sadašnje stanje auta, pa ću osvježavati stranicu kako šta bude stizalo, radilo se i završavalo.

Usput: Prodajem dijelove koje sam skinuo ili ću skinuti(Ne mogu otvoriti temu u Oglasima nedovoljan broj postova)
- Originalni CD Player sa ladicom i držačem za čašu 100KM
- Alu felge 15'' 300KM PRODANO
- Nove gume Hero 195/60/15 M+S (4 komada) 180KM
- Stock štop svjetla (u paru) 120KM
- Zadnja karambolka (odlično stanje) 100KM
- navigacija GARMIN Nuvi 200 (Kao nova) 130KM PRODANO
- Remus lonac, dugi (zbog toga mi ne odgovara), dvije cijevi (okrugle) 120KM PRODANO
Ništa nije fiksno, za sve se može dogovoriti još koja marka niže. (066/339-951)
KOMENTARI OVDJE
Cilj je slijedeći: (Alfa romeo 147 GTA Replica)

Auto sam kupio prije možda jedan ipo' mjesec, i do sada sam prezadovoljan, održavan što se tiče motora i mehanike. Za početak, podaci vozila onakvog kakav je sada:
Automobil:
*Marka i model: Alfa Romeo 147
*Godina proizvodnje: 2003.
*Kilometraža: 61000km
*Motor: 1.6 16v 88kW
*Boja: Crvena
Oprema:
*Digitalna dvozonska klima
*Servo volan podesiv
*10x AirBag
*ABS
*ASR
*Tempomat
*Alarm
*El. paket
*Kožni volan
*Fabrički CD Player sa 8 zvučnika
*Alu Felge Stock 15''
Planirano za uraditi:
- Izrada kompletnog Alfa Romeo GTA Body Kita (Zadnju karambolku sam našao i već je na putu za BiH, trebao bih je preuzeti za nekih 7 dana. Pragove nisam našao originalne, ali liče onima sa GTA dosta, i oni će stići zajedno sa zadnjom karambolkom. Ostale radove će nastaviti član foruma Spico007)
- Nove Alu felge (Također naručene, 18'' AEZ trodijelne sa novim Fulda gumama 225/40/18, ne mogu naći tačan model na netu jer je od prošle godine, ali po mom viđenju, najsličnije su ovima: KLIKNI )
- Ugradnja fabričke navigacije telefona i TV-a (Naručeno, stiže za desetak dana)
- Novi izduvni sistem (Još uvijek ništa po tom pitanju)
- Lakiranje kompletnog auta (Planirao sam u onu Perla Bianca Alfinu boju, ali sam odustao od toga, i odlučio se da osvježim postojeću crvenu, sa metalic crvenom koju će mi raditi čovjek u Travniku pod imenom "Sivro", u komori naravno.
- Bixenon sa prstenovima (LigaLav)
Nešto kasnije: Chip, K&N Panel i tako te sitnice.
Evo sadašnje stanje auta, pa ću osvježavati stranicu kako šta bude stizalo, radilo se i završavalo.

Usput: Prodajem dijelove koje sam skinuo ili ću skinuti(Ne mogu otvoriti temu u Oglasima nedovoljan broj postova)
- Originalni CD Player sa ladicom i držačem za čašu 100KM
- Alu felge 15'' 300KM PRODANO
- Nove gume Hero 195/60/15 M+S (4 komada) 180KM
- Stock štop svjetla (u paru) 120KM
- Zadnja karambolka (odlično stanje) 100KM
- navigacija GARMIN Nuvi 200 (Kao nova) 130KM PRODANO
- Remus lonac, dugi (zbog toga mi ne odgovara), dvije cijevi (okrugle) 120KM PRODANO
Ništa nije fiksno, za sve se može dogovoriti još koja marka niže. (066/339-951)
KOMENTARI OVDJE