Problem sa ConnectNav+ Fiat Stilo

Problem sa ConnectNav+ Fiat Stilo

Član
http://i37.tinypic.com/2lawjcx.jpg

Ovo je u pitanju. Sve, od radija, navigacije i telefona radi...osim CD playera. Nece da ocita. Ne znam zasto "majstori" bjeze bukvalno od ovog. "Da ti je onaj obicni ok, ali taj ne bih da diram..." Bukvalno svaki mi slicno kaze.
Ne znam...

Zamolio bih bilo koga ko je upucen da mi da savjet kod koga da odem.

Hvala!

Član
Jesi li probao sa nekim originalnim cd? Kolko sam te ja skontao cd nece da cita? Kako onda radi navi? Jesi probao hoce li njen cd ako imas original! Meni se isto desava da nece da cita CD kad narezem,ako je neki cd sklj kvaliteta!

Član
Bravo 16v je napisao(la):
Jesi li probao sa nekim originalnim cd? Kolko sam te ja skontao cd nece da cita? Kako onda radi navi? Jesi probao hoce li njen cd ako imas original! Meni se isto desava da nece da cita CD kad narezem,ako je neki cd sklj kvaliteta!

Hvala ti sto si se javio.
Probao sam originalni CD...nista. Cak se ne cuje ni da ga "vrti".
Skinuo sam maloprije komplet sve...ne mogu da vjerujem koliko je prljavo. To se natalozilo neke prasine, sve je bukvalno crno. Mislio sam da nije sta izgorilo...ali nije. Ocistio sam sve koliko sam mogao...ali opet nista. Ostalo sve mi se "odoka" cini ok.

Auto sam uzeo prije nekoliko dana...zapravo mijenjao Stilo 5 vrata za Stilo 3 vrata. :)
Predhodnik nije imao ovu "tehnologiju" tako da malo znam.

Pozdrav

Član
E ne znam,ali rekao sam ti sta se desava kod mene i kad nece da ocita,ali napise CD ERROR! Ne mogu sad da trazim zurim,ali kolko se sjecam da je restartujes pritisnes dugme setup par sec.! Pa pokusaj hoce li posle toga,a ako ne bude to kad se vratim potrazicu! ;)

Član
Bravo 16v je napisao(la):
E ne znam,ali rekao sam ti sta se desava kod mene i kad nece da ocita,ali napise CD ERROR! Ne mogu sad da trazim zurim,ali kolko se sjecam da je restartujes pritisnes dugme setup par sec.! Pa pokusaj hoce li posle toga,a ako ne bude to kad se vratim potrazicu! ;)

Sve sam pokusavao. Restartovao. Nece da ocita cd i tacka. :D Kao da i ne ubacujem. Samo stoji "no cd".

Hajd vidi mi to molim te. Ako nista reci mi kod koga mogu otici da to zavrsi.
Hvala unaprijed!;)

Član
Kad nas kolega sa foruma sa nikom struja inace strucnjak za te stvari pocne da radi otidji do njega u Zenicu nek ti on to pogleda , trenutno je na bolovanju al bude na forumu pa mozes ga kontaktirat ;)

Član
adi187 je napisao(la):
Kad nas kolega sa foruma sa nikom struja inace strucnjak za te stvari pocne da radi otidji do njega u Zenicu nek ti on to pogleda , trenutno je na bolovanju al bude na forumu pa mozes ga kontaktirat ;)

potpis ko kuca, ocigledno je problem u mehanizmu, mozda je laser prljav ili nesto drugo, uglavnom struja je car za te stvari;)