Ja sam se zado, nikakve takmicarske ambicije za sad, daleko je moje auto do toga. Mogao bi mozda na 402 u 16ku upast, al moja procjena da auto ide oko 16.5, znaci nece bit konkurent za prva mjesta, tako da mi se i ne vozi.
Inace, idem maksimalno kolko mi financije dopustao, budzet je oko milje, a planiram milju i po spiskat, onda znas koliko cu se morat stisnut i koja financijska kreativnost ce tu morat da radi
Inace, plan je gewinde, dampirat auto, pospajat mjuzu, one Alpine-ove komponente, HU i amp, uradit wire tuck, burberry folija na haubu i jos nekih detalja istim uzorkom u interijeru, felge poliram falc i srce u bijelu, zadnje cambere stavit i u minus ih natjerat, sve plastike koje su ofarbane i presvucene imitacijom alkantare vratit nazad i nikad vise abd ne vadit.
el. podizaci postavljeni, jos el. retrovizori, bregasta od d16a6, auspuh zadnji oem izgleda od inoxa, by Lastovcic i ne znam vise, mozda jos sta usput, al to je to, uglavnom bice radova, trenutno sam na felgama

plan je naravno do Osijeka sve zavrsit.
i da ako stignem volio bi nabavti ili galeriju ili nosace samo, da isfuram nesto, al o tom po tom.