Član
.nOKe je napisao(la):Eko je napisao(la):odnosno 0.5 sec. Iceman
u FINALU
inace u raceu iz 17 u 16 , 16 u 15 mozes kad hoces.. i koliko hoces
Nemozes probijati klase do sabaha
.nOKe je napisao(la):Eko je napisao(la):odnosno 0.5 sec. Iceman
u FINALU
inace u raceu iz 17 u 16 , 16 u 15 mozes kad hoces.. i koliko hoces
antrax je napisao(la):Pa ako probije klasu, njegov protivnik (onaj koji stvarno vozi tu klasu) je pobijednik i prolazi dalje... dobro je to regulisano... a ti probij, pa se utrkuj sa svojom klasom kojoj i pripadaš, ili se bagaj da ne probiješ da bih uzeo nagradu... a vazda ima onih koji voze svoje klase dosta nisko, pa tim jačim nije jednostavno uštimati vrijeme... sve to ima svoje zašto... i td.. i td...
Jedino ako probiju klasu, to dodatno plaćanje da ide u nagradni fond te klase koju je probio... možda bi i ta varijanta bila ok...
pa naravnoantrax je napisao(la):Pa ako probije klasu, njegov protivnik (onaj koji stvarno vozi tu klasu) je pobijednik i prolazi dalje... dobro je to regulisano... a ti probij, pa se utrkuj sa svojom klasom kojoj i pripadaš, ili se bagaj da ne probiješ da bih uzeo nagradu... a vazda ima onih koji voze svoje klase dosta nisko, pa tim jačim nije jednostavno uštimati vrijeme... sve to ima svoje zašto... i td.. i td...
Jedino ako probiju klasu, to dodatno plaćanje da ide u nagradni fond te klase koju je probio... možda bi i ta varijanta bila ok...
Al_Galone je napisao(la):istina je ali to je tako,sa mnom u klasi u Banja Luci su vozila auta koja voze hladno niskih 13sec,a ja sa punim gasom uzbrdo niskih 15sec,ali sta mozes stisni gas i natjeraj ga da probije klasu,ja sam dvojicu uspio natjerati,ali treci mi je dosao glave![]()