Član
Evo da napisem ovde,Trazim prevoz iz Zenice 29.03 posto sam gore tada Jbg,ako neko slucajno iz okolice da ide na Test day da i mene pokupi taj dan.Ja se nadam da ce neko me povest.Hvala unaprijed Adma gti 
eddo je napisao(la):za mene nije 100% sigurno da idem, al eto ako ja budem iso a niko drugi ti se ne javi icu ja maksuz preko zenice da te pokupim ....
admir jahic je napisao(la):Evo da napisem ovde,Trazim prevoz iz Zenice 29.03 posto sam gore tada Jbg,ako neko slucajno iz okolice da ide na Test day da i mene pokupi taj dan.Ja se nadam da ce neko me povest.Hvala unaprijed Adma gti![]()
edoze je napisao(la):adma,sta ces u zenici,kad ces bit,koliko dugo![]()
.nOKe je napisao(la):test day je odgodjen drug
tako da ti ne treba ni prevoz![]()
Schumi je napisao(la):Pa Adma i pita zato jer je odgođen inače nebi hehe
wade je napisao(la):ako ima neko da prolazi kroz konjic a da mu nije problem povesti mene i jarana...isli bi mi busom do mostara,pa bi zvao tetka da me vozi na pistu,al potrefilo se da mi niko od rodbine nece biti u mostaru tad...tako da...hvala unaprijed...
tibor987 je napisao(la):wade je napisao(la):ako ima neko da prolazi kroz konjic a da mu nije problem povesti mene i jarana...isli bi mi busom do mostara,pa bi zvao tetka da me vozi na pistu,al potrefilo se da mi niko od rodbine nece biti u mostaru tad...tako da...hvala unaprijed...
Ako se ne snadjes,dodji do mostara, ja cu te odbaciti do piste, i tebe i jarana niej problem![]()