Član
Trazim nekog sa slep sluzbom ili vecim kamionom da mi preveze jedan auto iz Prijedora u Sreberenik.Ako poznajete nekog ko bi to mogao odradit po razumnoj cijeni javite se pliz.
Uzeo covjeku 300 maraka iz Zenice do Srebrenika.Sta mislis da li se isplati uopste zvat ga? :icon_smile:GreenDevil je napisao(la):061 332 523 Nermin (Hiri) nazovi i pitaj, ima slep sluzbu
BlackPrince86 je napisao(la):Uzeo covjeku 300 maraka iz Zenice do Srebrenika.Sta mislis da li se isplati uopste zvat ga? :icon_smile:GreenDevil je napisao(la):061 332 523 Nermin (Hiri) nazovi i pitaj, ima slep sluzbu
Hehe aj nazovi pitaj pa mi javi :icon_smile:code: KR je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Uzeo covjeku 300 maraka iz Zenice do Srebrenika.Sta mislis da li se isplati uopste zvat ga? :icon_smile:GreenDevil je napisao(la):061 332 523 Nermin (Hiri) nazovi i pitaj, ima slep sluzbu
nije to Hiri vozio,to je neka vucna iz Zenice,nazovi Hirija i pitaj,nisu kod svakog iste cijene,a mogu ga i ja nazvati.
BlackPrince86 je napisao(la):Hehe aj nazovi pitaj pa mi javi :icon_smile:code: KR je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Uzeo covjeku 300 maraka iz Zenice do Srebrenika.Sta mislis da li se isplati uopste zvat ga? :icon_smile:GreenDevil je napisao(la):061 332 523 Nermin (Hiri) nazovi i pitaj, ima slep sluzbu
nije to Hiri vozio,to je neka vucna iz Zenice,nazovi Hirija i pitaj,nisu kod svakog iste cijene,a mogu ga i ja nazvati.
![]()
Uu,bas su skromni,biznismeniOggyBoy je napisao(la):1KM za 1km, to ti je cijena uglavnom, pa izračunaj kilometražu.![]()
BlackPrince86 je napisao(la):Uu,bas su skromni,biznismeniOggyBoy je napisao(la):1KM za 1km, to ti je cijena uglavnom, pa izračunaj kilometražu.![]()
znaci odes sa slep sluzbom u Prijedor,dotjeras auto,ostanes pola dana svega,i zaradis neciju mjesecnu platu.Uzimam slep sluzbu i vracam se u Bosnu :icon_smile: