Potrebna mi je pomoc ekonomista

Potrebna mi je pomoc ekonomista

Član
Pozdrav raja,znam da na forumu ima puno ekonomista. sada mi treba jedna mala pomoc od vas, naime pisem neki rad i potrebno mi je sto vise teksta o elektronskom bankarstvu. Rad koji radi se naziva PERFORMANSE ELEKTRONSKOG BANKARSTVA.to treba biti opsiran rad,bar na jedno 40 stranica,pa mi je potreban sav moguci tekst koji mogu da dobijem. Ako ima neko ko moze pomoci bio bih strasno zahvalan.

Član
elvis_h je napisao(la):
jesil isao na www.ebb.ba imas interesantnih stvari

nisam care,evo pogledat cu sada sta ima. Ja radim diplomski rad iz ovog podrucja,koje je ajmo reci za mene donekle i strano,diplomski nisam zamislio tako,ali et,mentor je dao tu temu,ja je nisam htio odbit,cini mi se kao interesantna pa vidjet cemo.Problem je sto mi nije dao nikakvu literaturu,pa se sada mucim sa konceptom rada. Kontam se kako da organizujem rad,i sta sve unutar rada da obradim. Ne treba to biti toliko opsirno,ali eto,moram da odradim

Interesantna ti je to tema, imas dosta o tome da pises. Mi smo bas nedavno na faksu spominjali to u okviru jednog predavanja. Interesantno je da mi imamo jaku mrezu bankomata i dosta jako elektronsko bankarstvo, medjutim ljudi jos nisu u potpunosti spremni da to prihvate kao na zapadu, kao da postoji neki strah od ''elektronskog noca''. Eto mozes malo o tome pisati....

Član
olensoner je napisao(la):
Interesantna ti je to tema, imas dosta o tome da pises. Mi smo bas nedavno na faksu spominjali to u okviru jednog predavanja. Interesantno je da mi imamo jaku mrezu bankomata i dosta jako elektronsko bankarstvo, medjutim ljudi jos nisu u potpunosti spremni da to prihvate kao na zapadu, kao da postoji neki strah od ''elektronskog noca''. Eto mozes malo o tome pisati....

tema mi se zove performanse elektronskog bankarstva. trebam je pisati kao diplomski rad. sad posto nemam neke literature prinudjen sam da koristim internet. htio sam da vidim da li je neko na faksu imao slican predmet,ili ima nekih tekstova ili tako nesto. Ja sam poceo sa radom,ali eto svaki novi tekst je dobrodosao. Pisat cu ja prvenstveno o osobinama elektronskog bankarstva,da bih se na kraju osvrnuo na vidove poslovanja ovim putem, pisat cu nesto o karticnom poslovanju,mobilnom i tako. eto ako ko ima radova kakvih dobro ce mi doci:icon_smile:

gdje studiras ti, armine? sta?

evo ti i ovdje pogledaj..mada ja nisam ni otvarao ovu stranicu, ali vjerujem da ima stvari vezanih za ekonomiju :)
http://www.korisnaknjiga.com/

Član
emir_89 je napisao(la):
jel ti tema o elektronskom bankarstvu bilo gdje u svijetu ili kod nas??

elektronsko bankarstvo uopceno,ne mora biti iz BiH:cool:

Death_beat je napisao(la):
gdje studiras ti, armine? sta?

evo ti i ovdje pogledaj..mada ja nisam ni otvarao ovu stranicu, ali vjerujem da ima stvari vezanih za ekonomiju :)
http://www.korisnaknjiga.com/

druze hvala na linku,pogledat cu imali tu sta korisno. Ja studiram Poslovnu informatiku na Sveucilistu "Vitez" u Travniku, to je bivsi Apeiron;)

Član
Evo ti jedna skriptica iz jednog od mojih ispita koji se zove elektronsko poslovanje.
http://www7.zippyshare.com/v/28725185/file.html
Ali ova tema je dosta bolje obradjena u knjizi iz koje sam polagao predmeta Bankarsto u kojem je posebno dobro obradjeno elektronsko bankarsko poslovanje.
Neznam gdje studiras i da li si u mogucnosti da u nekoj biblioteci nadjes knjigu iz predmeta bankarstvo i osiguranje ili bankarski menadzment ili tako nesto.
To ti je najbolji izvor informacija.Moj ti je savjet da nadjes neku knjigu autora iz Srbije ili Hrvatske ili neki prevod stranoig autora.
Na netu neces nista naci kako treba.
Rad od 40 strana ces nabrati dok napises sadrzaj, uvod, literaturu.... povecaj mal font, stavi slike...

Član
djogi hvala i tebi puno,i ovo sto si mi ti poslao moze da mi koristi. Emir mi je vec poslao neku literaturu,i ono sto mi je on poslao iz svoje knjige ce mi uveliko koristiti,nadam se da cu ako Bog da uskoro da to privedem kraju. Hvala vam velika,svima koji ste ucestvovali u ovoj mojoj temi. VELIKA VAM HVALA;)

Član
Pitat cu i ja druze sutra profesora koju on knjigu predlaze....A ako bude neki rad kod njega pokupit cu pa ti javim....

Član
melvin je napisao(la):
Pitat cu i ja druze sutra profesora koju on knjigu predlaze....A ako bude neki rad kod njega pokupit cu pa ti javim....

ok,hvala puno;);)

djogi86 je napisao(la):
Taktika copy, paste, i brzo bi moglo biti gotovo...

evo emir mi je nasao nekih radova,covjek se stvarno zadao momacki (HVALA PUNO) i mislim da ce ici ova taktika koju predlazes. Copy paste,ne mogu ja sad izmisljat toplu vodu,kad su pametniji ljudi od mene vec sve napisali;);)