Trpach je napisao(la):
Start je napisao(la):
Znaci dosta ljudi ti reklo da taj motor i nije pravi izbor,slazem se!(plus amerikanac) radije nadji nekog tdi ili 1.8t...predpostavljam da 1.8 t ima slicnu potrosnju a ide puno puno bolje! uglavnom ''ohanii'' hehe nemoj se zaljecati!!! poz
Moze par razloga zasto nije pravi izbor zbog tog motora da znam o cemu je rijec tacno

..2.0 116ks.. ne vjerujem da je toliko los

.. ne treba mi nesto sad prejako nemam para mozda u buducnosti
Rekao sam ti jednom i ponovit ću ti ponovo,
1. Ako taj auto možeš kupiti za 8-8,5 hiljada ok, 10 hiljada je previše za za taj auto;
2. Raja izbjegava amerikance jer su uglavom automatici i imaju nekih razlika od evropskih auta tako da su značajno jeftiniji amerikanci;
3. Taj auto troši kao da ima 200 KS a ide kao da ima 90 ks :icon_smile:
4. taj motor ne možeš svrstati ni u jednu kategoriju (ekonomičan nije, brz nije) pa šta je onda u pm?
5. za 10 hiljada možeš kupiti dobrog tdi-ja od 110 ks kojeg može čipovati i imati 140-150 ks koji ide kao lud i troši 7 l dizela (ja lično to imam)
ili možeš kupiti benzinca 1.8 T koji je daleko atraktivniji i traženiji od tog tvog, kojeg opet može čipovati i dobiti super jurilicu ...
treba li ti još razloga?
i da pogodim sa dvoja je vrata???
ako je sa dvoja vrata to ti je još 1000 KM manje :lol:
tražio si mišljenja dobio si i svi se slažu oko istog, i onda neznam zašto pitaš ako si već odlučio?
samo nam javi jesi li kupio i šta si kupio ?
lijep pozdrav :icon_smile: