Ponovo Banane...

Ponovo Banane...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Samo da jos jednom napomenem za prijedlog clana fanky-a...da se otvori tema u kojoj ce se napisati koji je clan banovan i da se navede razlog...podavno je prijedlog odobren ali nije realizovan...ima li nekog napretka sto se tice realizacije:icon_question:

Član
potpis .....

i MENE zanima sto je neko banovan , jer nekad se dijele banane bezveze ...

ja dobijem opomenu sto postavim post a nije namjenjen meni ...cccc:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
nodiash je napisao(la):
Samo da jos jednom napomenem za prijedlog clana fanky-a...da se otvori tema u kojoj ce se napisati koji je clan banovan i da se navede razlog...podavno je prijedlog odobren ali nije realizovan...ima li nekog napretka sto se tice realizacije:icon_question:

i ja se slazem a slozice se svi osim admina i modova

Član
0g1 je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

i ja se slazem a slozice se svi osim admina i modova

slozili su se... http://www.bhtuning.com/prijedlog-banovi-t-23461.html
samo je izostala realizacija...

@badboy: Tebe apsolutno ne razumijem! Zalis se, a gdje god imas mogunost ostavis neki bezveze komentar ili stavis smiley " :icon_question: " I napisi molim te tko je dzaba banovan?

PS: Ah, da zaboravih: "Bice prijedlog usvojem, samo trebamo naci adekvatno mjesto za tu rubriku.." napisao je Edo...

Član
ROKI ....

sjecas li se kad je onaj momak otvorio temu kad je trazio da dobije majcu ili da mu se vrate pare ...???

ja sam nesto tu komentarisao ti si mi odmah poslao opomenu kao tema je za deyo ...al u roku pola sada tema je izbrisana ... uglavnom brate ,nekako si mi previse ozbiljno shvatio taj posao bogami ..opusti se covjece

ajd reci sto je flash_back banovan ...

i jeboga zivot sta fali ovom avataru i love spam ...

Član
badboy je napisao(la):
ROKI ....

sjecas li se kad je onaj momak otvorio temu kad je trazio da dobije majcu ili da mu se vrate pare ...???

ja sam nesto tu komentarisao ti si mi odmah poslao opomenu kao tema je za deyo ...al u roku pola sada tema je izbrisana ... uglavnom brate ,nekako si mi previse ozbiljno shvatio taj posao bogami ..opusti se covjece

ajd reci sto je flash_back banovan ...

i jeboga zivot sta fali ovom avataru i love spam ...

mozda zato sto se 2 puta predstavljo ??onu noc kada su pobrisani postovi iz off a pa kada je otisao u minus

Član
Znam sta je napisao edo zato sam i izbacio link samo sto je ocigledno smetnuo s uma da nadje adekvatnu rubriku pa zato i napominjem...

@badboy: Druze, sve je to OK...Dobio si opomenu i znas vec zasto...Ajde reci realno koliko puta sam ti trebao poslati opomenu kad nadjem bezvezne komentare? Drugo kad se vrati Flash_back neka vam kaze zasto je banovan...Pozdrav...

PS: Napomenuo sam administraciju po pitanju prijedloga, da ne bude da smo zaboravili...

Član
Hvala na tome a druga stvar da neotvaram novu temu....

Zasto se ljudima skida avatar koji nije uvredljivog a ni neprikladnog sadrzaja:icon_question:

Član
Hocu da ti kazem uredu je to .. i ja napisem nekad bezveze komentar ..

al sto se nesto moralo obrisati kao za tu temu i pare to jer ja mislim da raja treba da zna ... ako grijesim grijesim ...

al iskreno kad sam dobio onu opomenu za tu temu , imao sam osjecaj ili se nesto muti ili nece da se zna ovo ono ...

to sam htio da ti kazem ...

pozz ...

@badboy: Ne muti se nista niti se krije, sve je javno...Deyo je strasno zauzet nekim aktivnostima, pa je moguce zaboravio itd...No ne bitno, shvatio si sve...Pozdrav...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.