edoze je napisao(la):ja ostao na pokretnim stepenicama,2 sata dok nije dosla struja:lol:
sub3r je napisao(la):bila jedna scena..ja sa djevojkom prolazim pored tramvaja..pun tramvaj naroda,valjda kontaju sad ce krenuti...otisli mi u park,vracamo se za nekih 45 minuta...ljudi i dalje sjede u tramvaju...:lol:
okamenili se cekajuci![]()
blindery je napisao(la):edoze je napisao(la):ja ostao na pokretnim stepenicama,2 sata dok nije dosla struja:lol:
hahaCrnjak je u liftu sto su ostali
![]()
edoze je napisao(la):ja ostao na pokretnim stepenicama,2 sata dok nije dosla struja:lol:
Vernes_AMG je napisao(la):ne morate mi vjerovati al ja sam sa drugaricom ostao u liftu , i to izasao iz skole , i trebao kod nje da uzmem nesto , ona zivi na skend. i u po frke stade , al ja ne bi bio ja kad bi to sve tako islo , naravno pred nas dvoje u liftu je bilo jos 3 ljudi![]()
Vernes_AMG je napisao(la):ne morate mi vjerovati al ja sam sa drugaricom ostao u liftu , i to izasao iz skole , i trebao kod nje da uzmem nesto , ona zivi na skend. i u po frke stade , al ja ne bi bio ja kad bi to sve tako islo , naravno pred nas dvoje u liftu je bilo jos 3 ljudi![]()