Pomoc ugradnja xenona!!Cudna instalacija??

Pomoc ugradnja xenona!!Cudna instalacija??

Član
E ovako raja,cita osam po forumu ali nisam nigdje mogao naci ugradnju xenona ;)
Tj.ovih nekih iz njemacke marke Duraxen.Imaju na sebi 3 zice za masu,na instalacije za bixenone,i po jedan na balastima.A imaj usamo jedan prikljucak za dzek u farove :icon_question:
Znaci skopcao sam sve,ali su sec proradili ivise nece,spojio sam bio sve tri mase na prsa u golfa2 ali nece vise uopste da rade..Kako se ovo skopcaje,prvi put ovakve xenone vidim :icon_rolleyes:
Znaci imaju tri mase,i da napomenem bixenoni su ;)

Član
imas 3 mase. po jedna na svakoj strani gdje su balasti i to spojis na sasiju negdje blizu farova. 3. masa ti ide na akumulator a imas i 1 + sa osiguracem i on ti ide na akumulator. ukopcas dzek u prikljucak sijalice na strani gdje je akumulator i ukopcas balaste ne znam u cemu je problem

Član
emirEX_sa je napisao(la):
imas 3 mase. po jedna na svakoj strani gdje su balasti i to spojis na sasiju negdje blizu farova. 3. masa ti ide na akumulator a imas i 1 + sa osiguracem i on ti ide na akumulator. ukopcas dzek u prikljucak sijalice na strani gdje je akumulator i ukopcas balaste ne znam u cemu je problem

Tako je nekako,znaci mase sa balasta idu na sasiju a ova masa sa instalacije bixenona ide na akomulator a ovaj prekidac na + :icon_question:
E to je bila caka jer prijasnji xenoni nista od ovga nisu imali ;)

Član
emirEX_sa je napisao(la):
e to ti je to. tako odradi i sve ce proraditi kako treba

E ovako,imaju dvije mase sa balasta,jednu sam na akumulator drugu an saraf od hladnjaka i + sa bixenon instalacije na akumulator ali radi samo ova sijalica gdje balasta skopcan na akumulator,sada treba vidjeti je li mi slaba masa na ovoj drugoj ili je crkal sijalica,zamijeniti cu strane sijalicama..
Stavio bi i ovu masu na akumulator ali ne moze dofatiti :icon_rolleyes:

Nezz kako su dvije mase? Ima li bixenon instalacija masu ili samo + ??

Hvala

ala je problem nastiklati zicu da dohvati akumulator...
Kako samo od nicega toliku komplikaciju napravis,bez uvrede

Član
zen_3dom je napisao(la):
ala je problem nastiklati zicu da dohvati akumulator...
Kako samo od nicega toliku komplikaciju napravis,bez uvrede

Zajebano je i ovako imama sada 100 zica u motoru,a malo prostora,da mi upanu u remen pa eto belaja :icon_rolleyes:
Posteno si rekao ali jbga takav sam :D

mora da radi kako si ti to vec spojio samo onaj džek sto ide na balast probaj okrenuti mozda ti zbog toga nece da se upali druga sijalica ;) tako je bilo i kod mene kad sam sebi spajo obrno dzek i rijesio problem a bio sam se prepo da nije sijalica dosla pokvarena kad sreca nije probaj i ti i to ce biti to ;)

Član
ernadhusic je napisao(la):
mora da radi kako si ti to vec spojio samo onaj džek sto ide na balast probaj okrenuti mozda ti zbog toga nece da se upali druga sijalica ;) tako je bilo i kod mene kad sam sebi spajo obrno dzek i rijesio problem a bio sam se prepo da nije sijalica dosla pokvarena kad sreca nije probaj i ti i to ce biti to ;)

Aha zanci dzek sto ide na balasta da zamjenim,misli mda ga okrenem..sutra probam evo nece masau prebacio na akumulator a nista :icon_rolleyes:
Ima li veze na koji dzek spajam ovo za bixenon instalaciju na lijevi ili desni ja msm da je isto..sutra probam ovo abd i onda mijenjam sijalice pa cu vidjeti do cega je 100%..pozz