nokke je napisao(la):
ja sam konto novu kutiju praviti... za dvije 10....htio bih da mi zauzme sto manje prostora, lijepa a i da fino udaraju.......
da bude sto uža ako me razumijete...
da se to druze napravit da izgleda i ko tvoj golf samo moras znat kako hehe .... eeee a zamisli fakat .... rore da budu odusci, a gume da budu wooferi, i da izgleda identicno kao tvoj golfac samo manje i stoji u gepeku (gledano iz profila) .... hahahaha masta i poliester, onda su i cuda moguca

....
dodatak: cccc a tam gdje dodje hauba, napravis udubljenje ispod, a haubu da se moze otvarat, i pod nju strpas pojacalo, a ovamo gdje dodju farovi stavis dva kromirana hladnjaka da hlade pojacalo a preko njih stavis komadic stakla, i isbusis rupice da zrak moze izlazit/ulazit (znaci jedan da gura zrak unutra, a drugi da ga gura napolje tako da zrak konstantno cirkulise i hladi amp) .... jao brate mili vidi ideja, a popio sam tek pola litra crnog vina .... hahahahaha javim ti se sa jos ideja dok zavrsim flasu, ak ne zaspim u medjuvremenu ....
IGY je napisao(la):
moze se napraviti, uza-duza-visocija
edo promjenili samo boju slova, sve je ostalo isto, ona gay nije nesto bila simpa za admine:lol:
hahahahha a bas ste bili lijepi onako ljubicasti .... sad mi djelujete dosta ozbiljnije pa mi se neda zajbavat ko prije .... ajd valjda je tako bolje a evo iskreno igy da sam ja bio admin a ti budalaso nolko ko ja i pravio se budala bio bi mi banovan do marsa i nazad, al eto, ja sam i dalje tu i trudim se da pomazem kolko mogu a da pri tom nikom ne udaram u zivac

.... pozzz i sorry jos jednom za eno prijasnje ponasanje

....