GOLF TZ je napisao(la):pa logicno je negdje supalj... ne dihtuje dobro najvjerovatnije...dobro provjeri dio izmedju sjenila i stakla....![]()
![]()
![]()
ma silikon je obicno dobar...jer vecina kad rastavi far sve to napravi sa silikonom i nema problmema... mora biti rupa negdje...jeli ti dobro zatvoren onaj dio tj. ona guma gdje ide sijalica???melvin je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):pa logicno je negdje supalj... ne dihtuje dobro najvjerovatnije...dobro provjeri dio izmedju sjenila i stakla....![]()
![]()
![]()
Ma gledo sam druze al ne mogu da primjetim nista....cak sam sve okolo preso silikonom al opet nista.Jedino da probam sa necim boljim(sta mislis lepilom za sajbe)??????
zen3dom je napisao(la):negdje ti se zadrzava voda blizu ili u faru, sad da far mora bas sa svake strane biti hermeticki zatvoren ne mora, jer sijalica kako grije automatski i isusuje vodu,
ja kad sam svoj far prao ostalo unutra vode, maglio takodje dan dva dok se nije isusilo i to je to, ali je far imao malo oduska, tj skinuo sam mu onaj poklopac koji zatvori sijalicu, negdje je i guma u pitanju, dok mi se nije osusilo i onda vrnuo
pogledaj da se gdje uz far ne skuplja vode pa ne ulazi para kako,,,
GOLF TZ je napisao(la):ma silikon je obicno dobar...jer vecina kad rastavi far sve to napravi sa silikonom i nema problmema... mora biti rupa negdje...jeli ti dobro zatvoren onaj dio tj. ona guma gdje ide sijalica???melvin je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):pa logicno je negdje supalj... ne dihtuje dobro najvjerovatnije...dobro provjeri dio izmedju sjenila i stakla....![]()
![]()
![]()
Ma gledo sam druze al ne mogu da primjetim nista....cak sam sve okolo preso silikonom al opet nista.Jedino da probam sa necim boljim(sta mislis lepilom za sajbe)??????