MawiGenius je napisao(la):a gdje se mogu kupit ti nosaci amortizera???
mogu i sa golfa ?emirEX_sa je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):a gdje se mogu kupit ti nosaci amortizera???
na sta si konkretno mislio? na amortizere ili one kuglice sa navojem?
amortizere mozes kupiti na otpadu od gepeka nekog drugog auta ili naruciti npr iz FK nove za svoje auto. sto se tice kuglica to imas na svakom otpadu i najbolji su oni sa gepeka za golf-a dvojku, samo ih poslije odneses kod tokara da ti navoj prilagodi navoju koji tebi odgovara. ja sam npr kod sebe stavio FK liftere ali posto se ne proizvode za fiat uzeo sam od drugog auta (astra G) a kuglice kod tokara prilagodio da pase navojima na mom autu da ne bi morao nista busiti ili na silu zavrtati
emirEX_sa je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):a gdje se mogu kupit ti nosaci amortizera???
na sta si konkretno mislio? na amortizere ili one kuglice sa navojem?
amortizere mozes kupiti na otpadu od gepeka nekog drugog auta ili naruciti npr iz FK nove za svoje auto. sto se tice kuglica to imas na svakom otpadu i najbolji su oni sa gepeka za golf-a dvojku, samo ih poslije odneses kod tokara da ti navoj prilagodi navoju koji tebi odgovara. ja sam npr kod sebe stavio FK liftere ali posto se ne proizvode za fiat uzeo sam od drugog auta (astra G) a kuglice kod tokara prilagodio da pase navojima na mom autu da ne bi morao nista busiti ili na silu zavrtati
emirEX_sa je napisao(la):mogu od golf-a 2 provjereno, samo pazite zube kad otvarate jer bi mogli ostati bez njih![]()
cedic je napisao(la):ja te castim.kako oces da ti ih dobacim