Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
dakle radi se o golfu dvici sada su na njemu sve 4 crvene spirale i 4 plinska amortizera koja su već dala sve od sebe zanima me koje nove da uzmem koju marku preporučujete itd vaše mišljenje gledo sam BOGE 100 KM komad
kayabu imas u metalmercu kiseljak.mada mislim da imaju radnju kod željinog stadiona i negdje na velešićima..ja sam sebi stavljao plinske nazad za cordobu i izašlo me oko 80 komad..ne sjećam se tačno ali tu negdje je bila cifra...e sad ako se možeš više "pružiti" onda uzmi blistein jesu žara ali su i dobri
siniša vidio sam ti golfa sad ti je na tvorničkim spirala i amortizewri su ti dobri i meni su obični uljni bili dobri dok nisam zalego auto u pod kad spustiš auto onda mi javi kakvi su do tada ništa meni su svaki dobri na običnim oprugama a problem je na crvenim oprugama što će ti potvrdit dosta raje s foruma
pa ja mislim da nebi bilo problem da skines svoje amortizere i narezes jos navoja i spustis auto mislim da bi to bilo ok tako cu ja uradit dok kupim neke spirale imam vec jedne ljubicaste al su pilane
kod mene su BOGE TURBO i sportske opruge, ja nisam nesto zadovoljan, nedavno sam na merca ugradio SACHS plinske amortizere,dobri pravo..a i KYB nisu losi..