Pjeskarenje ?!

Pjeskarenje ?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
moze naravno kod nas 100maraka sat pjeskarenja dakle cca 400-500 eura da cijelo auto ispjeskaris ili nadjes nekoga ko ima stroj za pjeskarenje i nagovoris da ti posudi i kamion pjeska i udri :)

Član
bmwscaner je napisao(la):
moze naravno kod nas 100maraka sat pjeskarenja dakle cca 400-500 eura da cijelo auto ispjeskaris ili nadjes nekoga ko ima stroj za pjeskarenje i nagovoris da ti posudi i kamion pjeska i udri :)

;) Super prijatelju...ja sam mislio da to koshta oko 1000 eura i sluplje.
Ta cijena je realna...Hvala na informacijama...i veliki pozz

Imas u Kalesiji (Braca Karic) dodje oko 300 KM djelimicno pjeskarenje...Ne bi trebalo pjeskariti cijeli auto jer bi ostalo dosta rupica i kratera pa bi bio problem popuniti filerom to...Pjeskari se ono sto je zahrdjalo i truhlo...

LSD

Član
ako si iz Lukavaca mogu ti prepotuciti jednog ciku koji radi pjeskarenje,a imas i "Auto HESS" mada su oni papreni!

BHT Ovisnik
mi smo imali za nastavak za pjeskarenje na vap za pranje auta,strasno dobra stvar,mozes i sam raditi,ako ima tko jak vap vidis gdje se prodaju vapovi da iznajmis taj nastavak i sam uradis ako nije komplet auto

LSD

Član
kada krenes prema lukavcu pa u bistarcu prije nadvoznjaka na lijevu stranu kafana i do nje radiona!jbg nezz kako se ciko zove al znam da radi pjeskarenje i da nije skup,inace mogu se sutra raspitat za broj tel i ime!lik je izuzetno dobar s mojim komsijom pa tako da znam za to!

roki_actros je napisao(la):
Imas u Kalesiji (Braca Karic) dodje oko 300 KM djelimicno pjeskarenje...Ne bi trebalo pjeskariti cijeli auto jer bi ostalo dosta rupica i kratera pa bi bio problem popuniti filerom to...Pjeskari se ono sto je zahrdjalo i truhlo...

moja preporuka za njih. dobro rade.

i nisu braca, nego otac i sin :D

edit: ako vam treba sta od ovih, da se raspitam ili sta, javite mi ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.