pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

Član
kao sto naslov kaze jel ima mozda neko na racunaru testove za polaganje vozackog ispita?
I ko mogo provjeriti koliko odprilike kosta polaganje vozackog ispita za A, B i C1 kategoriju odjednom. hvala unaprijed

Član
cisto sumnjam da mozes sve odjednom, ali najbolje ti je otici u neku autoskolu i pitati, tako ces imati provjerene informacije, a ne rekla-kazala... ;)

Da ne otvaram novu temu, posto sam sada na rapustu i imam vremena da ucim testove da li ja mogu polagat testove prije nego sto odem na voznju ili kako to vec ide, imam sada 17 godina a u novembru cu imat 18.

Član
dohc_16V_Mo. je napisao(la):
Da ne otvaram novu temu, posto sam sada na rapustu i imam vremena da ucim testove da li ja mogu polagat testove prije nego sto odem na voznju ili kako to vec ide, imam sada 17 godina a u novembru cu imat 18.

Kako sam ja cuo mozes oslusat testove ali nemozes ic na glavni test bez 18 godina kod mene je tako ja u septembru punim 18 pa se navrijeme raspitujem a bez licne karte nemozes na obuku voznje motornog vozila nadam se da ti je ovaj odg od pomoci i ako kome trebaju testovi nek se jave nasao sam ih

Član
golfxx je napisao(la):
dohc_16V_Mo. je napisao(la):

Kako sam ja cuo mozes oslusat testove ali nemozes ic na glavni test bez 18 godina kod mene je tako ja u septembru punim 18 pa se navrijeme raspitujem a bez licne karte nemozes na obuku voznje motornog vozila nadam se da ti je ovaj odg od pomoci i ako kome trebaju testovi nek se jave nasao sam ih

mozes li i meni poslati testove vrijeme je da se i ja polahko pripremam;)

B i C1 kategorinu mozes 100% odjednom polagati... u testovima dobijes 5 pitanja vise vezano za C1 kategoriju... izadjes prvo na voznju B kategorije pa onda kad bude termin za C1 kategoriju... a vjerovatno mozes i A uz ove dvije kategorije, neznam... jedino je isplativo zbog testova, nemoras ih 100 puta polagati ;)

Administrator
Kome trebaju testovi na racunaru

http://www.bhtuning.com/testovi-za-polaganje-vozackog-ispita-t-34799.html

ima link za download u temi pa neka skine sebi :)

Član
Raja, pošto u aprilu 2013g punim 18 godina, a sad ide raspust, da li bi mogao da izvadim onu probnu licnu, prije 18-te, i da izađem na testove, a kad za ova 4 mjseca napunim 18, izvadim pravu licnu i izadjem na voznju samo? da li je to izvodljivo ?

Administrator
ako se ne varam sa 16-17 si mogao izvaditi ličnu. Ja sam je imao godinu dana prije nego što sam napunio 18. godina i polagao testove. Ne znam kakva je probna lična. Doduše, kada je izvadis sa 16-17 ona traje 2 godine. Sačekaj još koji dan pa izvadi novu ličnu kada ih počnu izdavati ;) Uglavnom možeš ;)

Član
Pionir, to ja ta, sto traje na 2 godine, cuo sam da se moze sa njom na testove, ali na voznju ne mozes. pa bih je ja izvadio, polozio testove, saceko april(valjda do tad izađu te nove) izvadio i izaso na voznju. Tako sam nekako zamislio.
Zaky, hvala na info :cool:
Edit: Pionir, zasto ne mogu da otvorim gore ovaj link sto si okačio za testove, izbaci mi ovo "Nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. To može da bude zbog jednog od sledećih razloga:
Vaš nalog je ili pod zabranom ili nemate dozvolu za pristup ovom sadržaju.
Nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Pokušavate li možda da pristupite stranicama administratora ili sadržaju kom ne biste trebali? Provjerite da li Vam je dozvoljeno da izvodite ovaj postupak.
Vaš nalog možda još uvijek čeka na aktivaciju ili odobrenje. (Ponovno slanje aktivacionog koda)
Pristupili ste neposredno ovoj stranici radije nego koristeći odgovarajuće obrasce ili veze.

Trenutno ste prijavljeni sa korisničkim imenom: 'S@jko'" Jel se to rangira po broju poruka na forumu ili kako ?