pitanje u vezi spajanja pojacala

pitanje u vezi spajanja pojacala

sta je Hi-level input i kako se spaja sa HU-om...?
trebam dobiti identicno pojacalo pa me zanima kako bi da ga spojim preko HI-level input-a?(nadam se da sam tacno napisao/postvi pitanje,jer nisam neki hifi-znanik :) )

hvala na svakom savjetu :)

i ja sam kontao ali jel se to mozda(po mom nekom kontanju) spaja direktno na izlaze sa HU-a,i ako jeste tako ,koja je prednost/nedostatak toga naspram chinch-eva(novo pitanje :D )

Član
nedostatak je sto gubis 2 ili 4 izlaza sa HU-a da bi dao signal pojacalu ... jasno?

Član
cuo sam ima neki eddo iz tuzle koji ti to more napravit al neam pojma đe je cojk ni koji mu je broj 066 341 356 ni nista ... haj zdravo

eddo je napisao(la):
cuo sam ima neki eddo iz tuzle koji ti to more napravit al neam pojma đe je cojk ni koji mu je broj 066 341 356 ni nista ... haj zdravo

ja ovih elektricara,da vam tesla nije obojio zice nebi se znali snaci,hehehe :D
hvala na pomoci momci,cekam da skupim sve pa onda ugradnja..a hvala i na ponudjenoj pomoci ali moram je odbiti,jer gdje bi mi bio cejf sklapanja auta i slusanja muzike ako mi je drugi spaja(imam zvucnike vec od strane VW-a,sada hocu na svoju ruku :lol: )
jos jednom GROSSES DANKESCHOEN

Član
pa zar mislis da bi ti spajo??? da se mucim dzaba??? pa ti si lud!!! dodji da ti dam konektore degen jedan ... :lol: ...

Član
Nisu na svim pojacalima isti ti high level input konektototi...ja imam od magnata neki i paso je na 2-3 pojacala sto sam imo sad mi treba za ground zero ta 4000tx onaj manji uzi ako ko ima taj za prodat nek javi,Eddo vidi kakvih ti imas pase i od drugih pojacala vidio sam da crunch koristi iste i jos neke marke vjerovatno ...

Nermine kad dobijes pojacalo slikaj kakav je konektor ako bude ovaj sto imam nosi :)

eddo je napisao(la):
pa zar mislis da bi ti spajo??? da se mucim dzaba??? pa ti si lud!!! dodji da ti dam konektore degen jedan ... :lol: ...

HAHAHAHAHA..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
odma skonto da bi kod mene dzaba radio,izgleda da sad svi znaju da sam fukara :lol:
lud si 100Km/h :lol:

adi187 je napisao(la):
Nisu na svim pojacalima isti ti high level input konektototi...ja imam od magnata neki i paso je na 2-3 pojacala sto sam imo sad mi treba za ground zero ta 4000tx onaj manji uzi ako ko ima taj za prodat nek javi,Eddo vidi kakvih ti imas pase i od drugih pojacala vidio sam da crunch koristi iste i jos neke marke vjerovatno ...

Nermine kad dobijes pojacalo slikaj kakav je konektor ako bude ovaj sto imam nosi :)

ajd moze drug,da dodamo uz one cevape sto sam ti duzan jednu kafu i sok(vopi) :icon_smile:

Član
Ma kakvi ba ne moras se tolko rasipat skroman sam ja cojk moze i sendvic i skay cola :icon_smile: :cool: