Član
Evo da ovaj podforum ne bude prazan,stavio sam za temu ovaj odlicni SUB koji je prihvatljive cijene,a daje za svoju cijenu mnogo...u pitanju je 306C,ne znam koliko ste upuceni ali ja licno nisam nesto odusevljen sa sony SUBovima,jednostavno oni samo "udaraju",mislim oni su dobri ako se zeli postici da raja cuje na nekoliko metara sta se slusa u autu i da se divi,a cemu se divi samo "udaranju",medjutim po meni pioneer je mnogo drugaciji,"udaranje" mu je nekako mekse i uho puno bolje podnosi taj zvuk...taj SUB je nepoderiv i pruzit ce vam mnogo zadovoljstva naravno ako ga gura dobro pojacalo...ali da ne idem OT tema je pioneer
Evo slike...

..i karakteristike:
-evo posto sve ove podatke pisem iz iskustva ispravite me ako sam pogrijesio...jedna vazna karakteristika sto se tice ovog SUBa je da treba dosta jeko pojacalo da ga gura...jer pojacalo je to koje odreduje kako ce se SUB cuti...sto jace pojacalo to je bolji zvuk,medutim ni tu ne treba pretjerati jer moze da izgori,ali o tome drugom prilikom
-12"
-nominal input power:400 Watt(to se gleda,jer laicki receno da sada ne duzim ono 1000w ili 1300w sto pise ne znaci nista vazno je ovo tj nominal input power,a ovo drugo je maximalna snaga)
-max power:1000w
-postoji i verzija dvc(u prevodu Dual voice coil subwoofer)
-osjetljivost 89db
Evo slike...

..i karakteristike:
-evo posto sve ove podatke pisem iz iskustva ispravite me ako sam pogrijesio...jedna vazna karakteristika sto se tice ovog SUBa je da treba dosta jeko pojacalo da ga gura...jer pojacalo je to koje odreduje kako ce se SUB cuti...sto jace pojacalo to je bolji zvuk,medutim ni tu ne treba pretjerati jer moze da izgori,ali o tome drugom prilikom
-12"
-nominal input power:400 Watt(to se gleda,jer laicki receno da sada ne duzim ono 1000w ili 1300w sto pise ne znaci nista vazno je ovo tj nominal input power,a ovo drugo je maximalna snaga)
-max power:1000w
-postoji i verzija dvc(u prevodu Dual voice coil subwoofer)
-osjetljivost 89db