Peugeot servis

Peugeot servis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Htio bih uraditi veliki+mali servis na peugeotu 307,2.0hdi pa ako ima ko da to radi ili da mi preporucite bio bih jako zahvalan, odgovaralo bi mi na podrucju tuzle.. nemojte mi morankica i sl..:D
hvalaa

Otidji u Modricu, vjeruj neces se pokajati u strucnost osoblja, otac i ja svog pezoa samo njima vozimo jer smo kod njih u uzeli i vjeruj nikad nikakvih problema nema sa necime sta ti zamijene ljudi, sto se tice potrosnog materijala i svega sto ugradjuju na sve ide garancija na ugradjeno! Sto se mene tice nikome osim njih ne bih ni dao u ruke auto! Nisu ni jeftini, ono racunaj da je to ovlasteni servis peugeot i prodajni salon, a nisi uzeo jeftino auto da bi ti neki amater kod kuce radio sevise!

AS Dedovic Sarajevo. Odlican ovlasteni servis, nije skup. Ja sam maxuz iz tuzle isao u SA da uradim veliki servis kod njih. U AC Morankicu (Peugeot Blue box TZ) su mi trazili oko 700KM, a kod Dedovica 380KM (zupcasti, spaner i vodena pumpa). Oboje originalni djelovi, sa garancijom. Nakon 20.000 km, nikakvih problema, da kucnem u drvo...

Ma morankic nije normalan. Sve duplo skuplje nego bilo gdje. Inace za sve kvarove idem u AS PAVIC (citroen servis kod Inter Auto, mramor, malo poslje Interexa).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.