Ev' informacija iz prve (druge otac vlasnik

), imam Pezoa 607 2.2 HDi 98 KW, sto se motora i potrosnje tice za auto sa velikom masom stvarno malo trosi, dobar i miran rad motora, nema apsolutno nikakve buke u kabini, k'o sto se zna desavati sa dizelima koji su stariji 7-8 god na nekim autima, sto se kvarova tice, da kucnem u drvo nikakvih kvarova dosada, samo redovno mijenjanje potrosnog materijala (ulje, filteri itd.) i nemas nikakvih problema, opet ako uzimas polovno dobro! dobro! gledaj u kakvom je stanju auto, jer dijelovi nisu k'o za golfa 2, da ne bi naletio na smece koje je pregazio i "Bog i narod", kao sto napomenuh dobro gledaj stanje motora i auta uopceno, sto se mene tice same pohvale za motor, isto tako moras paziti na aditiv da ima dovoljnu kolicinu u posudi, ona se nalazi kod rezervara a preko dijagnostike se moze provjeriti koliko je aditiva u posudi, litra kosta 150 KM da i to znas, al' ne trosi se to previse, osim ako ne sipas lose gorivo, jer mu to sluzi da prociscaje gorivo koje ide u motor, sta te jos interesuje pitaj pa ti mogu odgovoriti, sad ne znam ni sam sta da napisem jos