fast..tuning20 je napisao(la):a znas li ti kako igrat preko neta undergraund ja kad odem na online cekam pola sata al nista sam mi pise ono loby
D_cash je napisao(la):za undergurund 2 imas msilim jedino dodatak crossa to ti dode ono ka za evropsko trziste a za undergrund 1 imas msilimsamo dijelova .D
Vernes_AMG je napisao(la):cheatove pisete ono kad viam pise "press any key......." prije nego pritisnete upisiste cheat , a mislim da se sa piratskim cd-om ne moze igrati preko neta samo original
fast..tuning20 je napisao(la):nevjerujem ja imam undergraund 2 trazio sam po netu al nidje nema samo ima chitovi koje je neznam ukucat odnosno nema nigdje da pise kako
Zuka_GT je napisao(la):fast..tuning20 je napisao(la):nevjerujem ja imam undergraund 2 trazio sam po netu al nidje nema samo ima chitovi koje je neznam ukucat odnosno nema nigdje da pise kako
ajde daj te chitove:icon_cry::icon_cry:
tibor987 je napisao(la):Ne mozes preko neta jer trazi steam servis...a na to djubre moras se registrirati, poslati im serijski kod igre i nesto love...komplikacija![]()