GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
jel moze neka zamjena...i koliko je presao?
VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
S84 je napisao(la):onda je moja alfa 2001. god jucer izasla iz tvornice i kosta 20.000 ako je ovo ko novo i 9300..( izvinjavam se svima na OTu al moro sam... )
GaaZDA_VR6 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
druze imam ja ventu 1.6
ali da nadjes vr6 to bi bila fantazija u bih
stvarno bih licno volio da se neko javi sa ventom vr6 origigi da je ali tesko![]()
IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
Gdje si ranije bio...pa da vidis vr6 vento...GaaZDA_VR6 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
druze imam ja ventu 1.6
ali da nadjes vr6 to bi bila fantazija u bih
stvarno bih licno volio da se neko javi sa ventom vr6 origigi da je ali tesko![]()
GOX01 je napisao(la):IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
ma vjeruem ti i bolje sto nije dizel sad je beznin djabaluk:icon_smile:VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
drug nema servisne kad sam kupovao auuto covjek mi govorio da ima servisnu al u kuci i tako sam i zaboravio pitati a auto je kupljen u sarajevu a trebas pogledati pa ces vidjeti!! znam da je mozda puno ima i dizela po toj cijeni al druze svaki ima 250000 na satu lupa na sve strane kontas kad bi probao auto vidio bi da vrijedi svake marke...![]()