:P Dijelovi mk2

:P Dijelovi mk2

Član
Dakle na prodaju dva duboka branika za mk2, zadnji je orginalni, prednji je kopija, na prednjem je duboka ralica, maglenke i kristlani zmigavci... Trebalo bi ih ofarbat, lak je se poceo gulit slike u ponedjeljak...
Cijena za komplet branike 200km, moze i pojedinacno pitajte na pm...

Te jos jedan set dubokih branika, orginalni sa obicnom ralicom i bez maglenki, 220km...

Lajsnicu povis farova, orginalnu njemacku za mk2, 20km.

Te stope pola- pola orginalne heline 40km...

Sve dodatne info na pm, msn mob 066 640 210...

Član
Slike u ponedjeljak, a cuza to je ta cijena nemam kud nize za te branike jer su stvarno tip.top...

Član
Aha,ajde slikaj mi ovaj set orginalnih,i imal na njima zmigavci,i nisu valjda izrezane rupe za maglenke na njima ;)

Član
ErRoR je napisao(la):
Ma jok nije nista rezano imaju zmigavci...

Rezervisi mi ovaj set orginalnih dubokih do sutra,i usput mi ako ti ne bude tesko postavi sliku ovog seta orginalnih dubokih ;)

Član
Jao sta spama ima! Ajde jedan moderator da ovo pobrise da lici na nesto ovaj oglas :)
Dakle slike branika, prednji nije orginalni zadnji orginalni....
Prednji moze odvojeno, maglenke (org heline) 50km, duboka ralica-svabska 50, kristalni zmigavci FK 30km...
I onda ostanu dva duboka branika prednji bez lip-a i maglenki i zadnji i oba za 100km...

Zadnji branik nije puknut kako izgleda na slici, i nije nigdje varen, vec se lak guli sa njega, neki ga strucnjak farbao...