Član
Prodajem Audija A4 1.8 20v quattro,'95 godina,ima automatsku klimu,mulitmediju Panasonic,dva airbaga,puno toga ulozenog,da nabrajam
Eksterijer:
BBS CH felge 18x8,5 lakirane u metalik perla crnu od mercedesa s gumama Bridgestone Potenza RE050 225/40/18
Branik prednji od riegera-imam novi prednji branik koji se treba samo montirat i rezat haubu da izgleda kao Audi S6 s velikim grbom-placeno 4700kn
Zadnji branik od Seidla
Pragove od Seidla
Farovi prednji od Sonara angel Eyes
Zadnji farovi od Dectanea
Spulja od Remusa,unikat napravljena za dvije cijevi za svake strane
Gljivasti filter od BMC F1
Zatvoren bunker iza,otvara se hauba u kabini
unikat napravljena maska prednja
Interijer:
A nosac profarban u crnu metalik boju sa satovima temperature vode i voltmetrom
Na polici zvucnici Pioneer 350w
Multimedija Panasonic 9003-N
i jos nekaj cega se nemrem sjetit...
Boja je ofarbana u plavu perla s ljubicastom od toyote...
Neki su vidjeli auto i znaju o cemu i kakvom se autu radi...
U auto je ulozeno puno ljubavi i truda,neki su vidjeli slike,eto prodaje se zbog kupnje drugog auta...
Motor ima 209tkm,nedavno promijenjeni filteri,stavljeno novo ulje,novi hladnjak stavljen,novi termostat,nova pumpica goriva,nova pumpica ulja,filter goriva,zamijenjeni lageri,auto radi super,samo treba promijeniti ventile jer ono skljocaju,kosta u tokicu 20 komada za 1200kn,60kn komad,pali i vozi...
Evo slike:

Uz to dajem nove zimske gume BFGoodrich Winter 195/50/15 s novim celicnim felgama.
Cijena 8500eura,nije fiksna,mozemo se dogovoriti,hitno mi je jer prodavac ceka lovu... PM
Eksterijer:
BBS CH felge 18x8,5 lakirane u metalik perla crnu od mercedesa s gumama Bridgestone Potenza RE050 225/40/18
Branik prednji od riegera-imam novi prednji branik koji se treba samo montirat i rezat haubu da izgleda kao Audi S6 s velikim grbom-placeno 4700kn
Zadnji branik od Seidla
Pragove od Seidla
Farovi prednji od Sonara angel Eyes
Zadnji farovi od Dectanea
Spulja od Remusa,unikat napravljena za dvije cijevi za svake strane
Gljivasti filter od BMC F1
Zatvoren bunker iza,otvara se hauba u kabini
unikat napravljena maska prednja
Interijer:
A nosac profarban u crnu metalik boju sa satovima temperature vode i voltmetrom
Na polici zvucnici Pioneer 350w
Multimedija Panasonic 9003-N
i jos nekaj cega se nemrem sjetit...
Boja je ofarbana u plavu perla s ljubicastom od toyote...
Neki su vidjeli auto i znaju o cemu i kakvom se autu radi...
U auto je ulozeno puno ljubavi i truda,neki su vidjeli slike,eto prodaje se zbog kupnje drugog auta...
Motor ima 209tkm,nedavno promijenjeni filteri,stavljeno novo ulje,novi hladnjak stavljen,novi termostat,nova pumpica goriva,nova pumpica ulja,filter goriva,zamijenjeni lageri,auto radi super,samo treba promijeniti ventile jer ono skljocaju,kosta u tokicu 20 komada za 1200kn,60kn komad,pali i vozi...
Evo slike:

Uz to dajem nove zimske gume BFGoodrich Winter 195/50/15 s novim celicnim felgama.
Cijena 8500eura,nije fiksna,mozemo se dogovoriti,hitno mi je jer prodavac ceka lovu... PM