osvjetljenje instrument table i satova

osvjetljenje instrument table i satova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz, posto se ja nikako ne razumijem u tu elektroniku ako neko moze da mi obasni sta? kako? gdje nabaviti? gdje odraditi.
Eh ovako imam punta mk2 i htio bih da stavim mjesto njegoviog yutog osvjetljenja plave ili bijele diode..znaci da se zamjene diode i na satovima i na konzoli. ako neko moze objasniti gdje kupiti diode. kako staviti. koliko para i sl:icon_question:

Član
RE: osvjetljenje instrument tabele i satova

italiano je napisao(la):
Pozz, posto se ja nikako ne razumijem u tu elektroniku ako neko moze da mi obasni sta? kako? gdje nabaviti? gdje odraditi.
Eh ovako imam punta mk2 i htio bih da stavim mjesto njegoviog yutog osvjetljenja plave ili bijele diode..znaci da se zamjene diode i na satovima i na konzoli. ako neko moze objasniti gdje kupiti diode. kako staviti. koliko para i sl:icon_question:

ima par linkova ako hoces da ti nabavim sam da to odradis.....bio je onaj lik u sarajevu ismar se zove tako nesto ja sam cuo da je on to radio...pa sad vidi....i ako imas para sad bolje stavi plazma osvjetljenje u tablu zato sto svijetli ravnomjerno....i da kaze se tabla a ne tabela...ispravi u naslovu....

Član
haha nisam ni vidio da sam pogrijesi ou naslovu, pa ako ti nije problem da stavis te linkove, pa da vidim mogu li sam posto je fiat nace komplikovan sto se tice takvihj stvari, a mislio sam plazma tacose da stavim, ali ne znam mogu li se nabaviti direktno ovdje u sa ili negdje, gledo sam ih samo na e bayu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.