VR6Boki Član 31.03.2011 #631 Ako bude i ja probam doci, crkao mi modem neki dan pa je od danas novi u funkciji. Ak se ne bude trebalo opet po setupu tamo cackati, stizem i ja :icon_biggrin:
Ako bude i ja probam doci, crkao mi modem neki dan pa je od danas novi u funkciji. Ak se ne bude trebalo opet po setupu tamo cackati, stizem i ja :icon_biggrin:
VR6Boki Član 31.03.2011 #634 Meni gasi igricu kad je pokrenem, tako nista od mene. Morat cu je reinstalirati, al nemam sad zivaca za to
Meni gasi igricu kad je pokrenem, tako nista od mene. Morat cu je reinstalirati, al nemam sad zivaca za to
ado_d Član 14.01.2012 #640 Pa skini Boki.Eo sad nesto pokusavamo sa portovima nesto kavaz ne moze da se konektuje.
pioneer_09 Administrator 14.01.2012 #641 ado_d je napisao(la): Pa skini Boki.Eo sad nesto pokusavamo sa portovima nesto kavaz ne moze da se konektuje. Kliknite za proširenje... Ne zna
ado_d je napisao(la): Pa skini Boki.Eo sad nesto pokusavamo sa portovima nesto kavaz ne moze da se konektuje. Kliknite za proširenje... Ne zna