Opel pokazao unutrsnjost nove Astre

Opel pokazao unutrsnjost nove Astre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
2010_opel_astra_interior_main630-0618-630x360.jpg

Mocno izgleda ;)

Član
uff da bogdom da izgleda ovako upola kad izadje ovo je prejako . . . al mi se cini da je ovo neka zaje**** oprema al bash GTC, Opc il nesh!

Legend
Pa dobro logicno je da ce pokazati svako naj napucaniju opremu. A sad neznam koji bi mogao biti paket.

Član
jako lijepa unutrasnjost, meni je vec i ova moja "sport" izvedba lijepa sa carbon-look a kamoli ove nove.. ima detalje insignie..

a da hoce GTC ovakav izaci 2011

Astra je TIP-TOP, unutrasnjost pogotovo, predobri detalji sa osvjetljenjem...respect...

Ovo je MINIMUM Cosmo+ oprema... odnosno full full-eva... sto znaci da ce osnovni biti kriza...

Btw, novu Astru je grijeh kupiti bez LED bixenon-a....

JEDINO sto mi se ne svidja je zadnji kraj... Pokusali na silu da "smanje" Insigniu smixanu sa Astrom H....

I, da, nek su promijenili ono "low budget" osvjetljnje table... Bice vjerovatno kao i na Insignia-i.... pritiskom na dugme "sport" bijelu boju zamjenjuje crvena...

Član
Unutrasnjost za 10
Svaka cast Opelu. Insignia ih izvlaci iz krize znaci da trebaju nastavit u tom smjeru :cool:

Član
Kada je prošlog meseca Opel konačno objavio zvanične fotografije potpuno nove generacije Astre (svetska premijera će biti održana u septembru, na Salonu u Frankfurtu), ostao je dužan i za oficijelne slike unutrašnjosti ovog automobila, koje su se sada pojavile na internetu (takođe je objavljen i set novih slika spoljašnjosti).

Naravno, Astrin dizajn je velikim delom inspirisan aktuelnim Evropskim automobilom godine - Insignijom (pa to isto važi i za kvalitetniju i prostraniju unutrašnjost), od koje će preuzeti i inovativne sisteme, kao što su AFL adaptivna prednja svetla i Opel Eye Front Camera system, a tu je i FlexRide sistem podešavanja ogibljenja (Standard, Sport i Tour mod).

Kao što je već nekoliko puta ranije naglašeno, nova Astra se bazira na GM-ovoj novoj Delta platformi, a kao i do sada, nudiće se u širokoj paleti karoserijskih varijanti, koja u početku podrazumeva samo hatchback sa petora vrata.

Nova Astra je i prilično veća, budući da je sa svojih 442 cm za 17 cm duža od dosadašnjeg modela, a od Golfa VI čak za 22 cm (međuosovinsko rastojanje je inače naraslo za 71 mm).

Podsećanja radi, osnovni motor u gami će biti 1,4 litarski četvorocilindrični benzinac sa 100 konja, a najveća novost je 1,4 litarski turbo benzinac koji raspolaže sa 103kW/140KS (u početku najjači u paleti je 1.6 Turbo sa 132kW/180KS).

Od dizelaša kupci će moći da biraju između CDTi agregata zapremine od 1,3 do 2,0 litra, i to sa snagom u rasponu od 95KS i 160KS. Ovo je ponuda u početku, a kasnije će naravno biti proširena, između ostalog i sportskom OPC verzijom.
Opel-Astra_2010_1024x768_wallpaper_11.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.