Član
I ako je tema lahko privlacna a nije od strane administratora ili moderatora prvensteveno cu da napisem neke stvari vezane za istu temu 
1. Vratite nam temu iz razloga sto u periodu kad teme nije bilo pojavio se ogromni spam.
2. U svako novootvorenu temu napisite pravila ponasanja za istu a ne samo stavit
ili :icon_exclaim: jednostavno se tako paznja neskrece na kulturu i ugled foruma mnogi zaborave za lijepo ponasanje. Ovo sto sam napisao mislim tacno da dok je moderator Roki_actros vodio temu bila je uvijek prilozena opomena 
3. Ukoliko neko radi nesto sto nije pristojno ima PP ili Warning level poostrite kriterij
4.Ova tema bi bi trebala u pohvale kritike i prijedlozi ali sam je stavio ovdje jer uvijek i ovdje bila i voljan sam diskutovat sa ovo a i biti spreman na posljedice pa BAN pa šta
ma da mislim da sasvim lijepo vam obrazlozio kako stoje stvari
Molim odgovore od modova i admina
da se poprica pa cemo naci kompromis :icon_smile:
1. Vratite nam temu iz razloga sto u periodu kad teme nije bilo pojavio se ogromni spam.
2. U svako novootvorenu temu napisite pravila ponasanja za istu a ne samo stavit
3. Ukoliko neko radi nesto sto nije pristojno ima PP ili Warning level poostrite kriterij
4.Ova tema bi bi trebala u pohvale kritike i prijedlozi ali sam je stavio ovdje jer uvijek i ovdje bila i voljan sam diskutovat sa ovo a i biti spreman na posljedice pa BAN pa šta
ma da mislim da sasvim lijepo vam obrazlozio kako stoje stvari
Molim odgovore od modova i admina