nesreca u Travniku

nesreca u Travniku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
05.10.2009

Dalila K. (17) iz Travnika teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u travničkom mjestu Kanare, a u kojoj su učestvovali motocikl i automobil "golf".

Ljekarska pomoć ukazana je povrijeđenoj u travničkoj bolnici, a potom je prevezena u Klinički centar Sarajevo, saopšteno je iz MUP-a Srednjobosanskog katona.

U nesreći, koje se dogodila sinoć oko 19.50 časova, učestvovali su automobil "golf" koji je vozio Dragan Bilješko iz mjesta Potkraj kod Travnika i motocikl "jamaha" kojim je upravljao Denis Vrban (29) iz Bugojna koji je lakše povrijeđen.

Dalila K. bila je suvozač na motociklu.

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Travnik, gdje je priveden i zadržan vozač "golfa" Bilješko.

Član
navedeni Dragan Biljesko prije nesrece kontrolisan i oduzeta mu vozacka jer je bio mrtav pjan, i sjedne u auto i krene bjezat od policije i u bijegu prestizao auto i presao u traku u kojoj su se vozili Denis i Dalila i direktan sudar.. velika zalost.. a Denis i Dalila i jos 2 osobe na drugom motociklu krenuli na veceru u restoran koji je udaljen od mjesta nesrece manje od 1km..
R.I.P.

Član
_vwfan_ je napisao(la):
zalost,cuo sam da je povrijedjena nisam znao da je preminula R.I.P:icon_sad:

jutros preminula, zalost zalost.. a kako sam cuo klinicki na licu mjesta preminula.. lobanja pukla na 3mjesta,mozak se odvojio:icon_cry::icon_cry:,tesko mi pisati svijumi, bila na aparatima i svaki sat srce pomalo otkazivalo.. zalost..

Član
RIP i o od mene... Bash se vracao sa puta tu noc u nedjelju oko 10h vidim murija pise zapisnik, a motor i golf momacki skrseni, pretpostavio sam da ce biti preminuli, no evo sad vidim da su pretpostavke bile realne... :(

Član
nisam tjeo nista pisati na forum u vezi nesrece prije jer sam ocekivao da ce se Dalilino stanje poboljsati.. a bio sam 15min nakon nesrece i mogu reci strahota za pogledati.. na golfu maltene motor iskocio od siline.. najvise mrzim ove pijane idiote i radi idiota neduzni nastradaju:icon_cry::icon_cry::icon_cry:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.