nihad3tzo je napisao(la):Posjedovao neonke i prava velicina ti je po 90 cm na prednjem i zadnjem braniku a po 120 cm ispod pragova ! to je standard tako sve neonke u setovima za auta dolaze, a cijena se krece od 150 za obicni neon do 250 za L.E.D. bar mi se cini Kmica naravno!![]()
DiAbLo je napisao(la):nihad3tzo je napisao(la):Posjedovao neonke i prava velicina ti je po 90 cm na prednjem i zadnjem braniku a po 120 cm ispod pragova ! to je standard tako sve neonke u setovima za auta dolaze, a cijena se krece od 150 za obicni neon do 250 za L.E.D. bar mi se cini Kmica naravno!![]()
Jesu to one koje nikad nismo uspjeli skopcati da valja![]()
Bertony je napisao(la):Po 90cm za prednji i zadnji branik i 120cm za bocne strane. Imas i manjih dimenzija od 90cm tako da mozes kombinovati ako za tim imas potrebe, npr. kao ja. Ispod zadnjeg branika su dva komada po 40cm jer je izduvna grana i lonac na sredini pa bi topilo ovu jednu od 90cm.
A sto se tice policije, nemaju osnova za izdavanje bilo kakve kazne za neonke ispod auta. Znam iz vlastitog iskustva - poslan na vandredni tehnicki pregled zbog neonki. Ljudi se cudu cudili kad sam rekao sto sam dosao i poslali me kuci, + provjerio u Bihamk-u, a to sto kod nas 90% policajaca ne poznaje zakon, a isti ga sprovode to je druga stvar...
I nije ppk tuning ako se kvalitetno i uredno ugradi..![]()