Član
Molim sve na forumu, znalce, profesionalce a i amatere sa iskustvom, da kazu par stvari o tome na sta se treba obratiti paznja prilikom kupovine polovnih alu felgi i kako iste provjeriti 
JasminTDIGolf je napisao(la):Hvala Vam svima, i jos samo jedno pitanje, prilikom provjere kod vulkanizera na onoj masini za balansiranje jel bolje skinuti gume sa felgi ili je svejedno?
superman je napisao(la):Ja sam nedavno mijenjao tj uzimao felge i bez vulkanizera i stavljanja barem jedne felge na auto radi probe nisam uzimao... Jednom sam bio nasamaren, felge su bile busene, tj prosirivane rupe ja bio neiskusan i tako...i to se zna desiti al ovo su gotovo nove felge sto ti gledas tako da ne bi trebalo biti problema.... sretno u svakom slucaju!![]()
JasminTDIGolf je napisao(la):superman je napisao(la):Ja sam nedavno mijenjao tj uzimao felge i bez vulkanizera i stavljanja barem jedne felge na auto radi probe nisam uzimao... Jednom sam bio nasamaren, felge su bile busene, tj prosirivane rupe ja bio neiskusan i tako...i to se zna desiti al ovo su gotovo nove felge sto ti gledas tako da ne bi trebalo biti problema.... sretno u svakom slucaju!![]()
One sam slike nasao na netu a inace se radi o ovim felgama
http://www.pik.ba/artikal/2299739/vw-aluu-felge-15/