molimm pomoccc

molimm pomoccc

Član
ee vako momci imamm mali problem kad upalim pojacalo pocne mi kazaljka od goriva i od temp da ludi stalno spada i skace pa ak mi moze ko pomoci bio bi mu zahvalan :cool::cool:

provjeri instalaciju pojacala......
Osigurac sto blize akumulatoru moras imati (ako slucajno nemas, ja sam svasta vidjao kod ljudi)

probaj takodje podici pojacalo, skoniti ga ako slucajno gdje lim na autu dohvaca, mada ne bi smijelo do toga biiti ali pokusaj sta ...

Član
ima jos jedan problem pojacalo mi radi jedno 15min i ugasi se i nakon nekog vremena pocne radit a prije nije bilo tako :icon_sad:

Član
M_iKy je napisao(la):
ima jos jedan problem pojacalo mi radi jedno 15min i ugasi se i nakon nekog vremena pocne radit a prije nije bilo tako :icon_sad:

grije li se?jel ti gain odvrnut do kraja?pali li protect il se samo ugasi,skroz ono?

Član
ma gain sam smanjiio gotov skroz a bude upaljena ona lampica ak mislis na to sam pocrveni heheh sho znaci nes ga j*e al ja nezanm sha

moguce da ti se pojacalo pregrijava pa ode u protect dok se ne ohladi, a moze biti i kablovi da su ti tanki....

IGY

Član
zen3dom je napisao(la):
moguce da ti se pojacalo pregrijava pa ode u protect dok se ne ohladi, a moze biti i kablovi da su ti tanki....

ili kablovi ili si nafrljiio gain, a kako kazes da nisi instalaciju precesljaj ;)

Član
pregledaj ama bas sve kablove u autu, more bit da ti je negdje masa losa, obavezno pregledaj punjenje akumulatora kakvo je!!!

Član
Prati ako se neko kablo grije takode, probaj odpojiti sve zvucnike koji idu na pojacalo i spoji jedan za koji si siguran da radi dobro i da ima dobro kablo pa isprobaj ga tako da pjeva.