Član
Naletim na njeg na marketu, evo slika sa marketa:
Motor se nalazio u Zenici, nikakav problem, evo nas u zenici:
Evo motora istu noc u mom ulazu:
Nakon toga vise se od vozanja nije imalo kad slikat, dok se nije desilo ovo:
I ovo:
Nakon tog je doslo do ponovnog sklapanja makine, ovaj put umjesto piaggio zip guvernala i oklopa, ja sam se odlucio na modifikaciju pa sam uradio to sve od piaggio free motorcica ... moram priznat prezadovoljan sam, evo slike:
Pa rasklapanje
:
Pa je doslo na red i farbanjeee ... nazalost na dan kad je u zivinicama bio street race tako da taj sam race preskocio radi sklapanja motora ... evo slike farbanja i sklapanja:
Pa dok je lakirer radio plave povrsine, ja sam se pozabavio sa prilagodjavanjem instalacije sa zip sata na free sat
:
Pa sam se pozabavio zmigavcima:
Kad sam zavrsio to, otiso sam da propratim kako plave povrsine napreduju
:
Pa je doslo vrijeme na sklapanjeee

:
I nakon svega toga, neko vrijeme se motor vozo mrsko mi bilo slikat tako da sam to sinoc napokon uradio na omv-u slike mozda nisu nesto bog zna, al sasvim su ok s obzirom kakve su mogle bit
:
komentari:
http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=26662

Motor se nalazio u Zenici, nikakav problem, evo nas u zenici:
Evo motora istu noc u mom ulazu:
Nakon toga vise se od vozanja nije imalo kad slikat, dok se nije desilo ovo:

I ovo:

Nakon tog je doslo do ponovnog sklapanja makine, ovaj put umjesto piaggio zip guvernala i oklopa, ja sam se odlucio na modifikaciju pa sam uradio to sve od piaggio free motorcica ... moram priznat prezadovoljan sam, evo slike:

Pa rasklapanje

Pa je doslo na red i farbanjeee ... nazalost na dan kad je u zivinicama bio street race tako da taj sam race preskocio radi sklapanja motora ... evo slike farbanja i sklapanja:

Pa dok je lakirer radio plave povrsine, ja sam se pozabavio sa prilagodjavanjem instalacije sa zip sata na free sat

Pa sam se pozabavio zmigavcima:

Kad sam zavrsio to, otiso sam da propratim kako plave povrsine napreduju

Pa je doslo vrijeme na sklapanjeee

I nakon svega toga, neko vrijeme se motor vozo mrsko mi bilo slikat tako da sam to sinoc napokon uradio na omv-u slike mozda nisu nesto bog zna, al sasvim su ok s obzirom kakve su mogle bit

komentari:
http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=26662