MK2 par pitanja

MK2 par pitanja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li moguće postaviti zadnji spojler sa tri vijka koji idu kroz staklo na šajbu bez rupa.Može li se bušiti šajba i ako može čime ili je bolje sjeći vijke i lijepiti.Znam da je najbolje uzeti original šajbu al je nema.Usput, jel odgovara volan od MK3 bez airbaga na MK2 90god.

Član
pogledaj oglase mislim da to sto trazis taj spojler zajedno sa zadnjom sajbom dodje oko 50KM ,clan sa foruma brum brum....vidi u oglasima maloprije sam ja gledao,ako nije prodano...:icon_smile:

Član
...jaro i ja imam isti "problem" sa takvim spojlerom pozadi, ja nisam mislio busiti rupe. Vijci se mogu izvaditi šarafcigerom, ja sam tako uradio. Al nisam nista dalje pokusavao... A rece mi jaran da moze se lijepiti sa ljepilom valjda silikonskim, javi ako saznas kakvu bolju opciju????!!!

Član
almyr je napisao(la):
pogledaj oglase mislim da to sto trazis taj spojler zajedno sa zadnjom sajbom dodje oko 50KM ,clan sa foruma brum brum....vidi u oglasima maloprije sam ja gledao,ako nije prodano...:icon_smile:

sajba je prodata, ostao je samo spojler. >Hvala kolega;)

a spojler taj najbolje pricvrsti sto ces prerezati sarafe, kad vec nemas sajbu sa busenim rupama, pa onda zalijepi.

Član
sto se tice volana, tricin ti pasuje bez ikakvih problema... ista je glava na oba modela.
kada bi npr. imao keca ili Polo do 1986. onda bi ti trebala piksna/adapter za volan novijeg datuma (G2/G3)...

Član
i ja se slazem da ga zalijepis silikonom i ja neki dan htio kupiti od mk2 spojler na keca kad ono duzi pa bih ga morao sjeci a uzeo sam silikon kosta 5km onaj sto se koristi za prozore kad ugradjujes staklo kazu lijepi dobro ;)

ja sam montirao spojler pomoću aluminijskih kvaka jedan dio se kači ispod kedera na staklo i to prekrije keder i ostanu mali vrhovi na te vrhove se nasloni spojler i zašarafi šarafima tako je orginal došlo uz spojer te kvake inače kvake su od golf 3 gti s njega sam ja skino sa zadnje šajbe

Član
moze se spojler zalijepiti onim ljepilom za sajbu,ono dobro drzi,ja sam lijepio lajsne na fiatu time,prije toga pokusavao sa svakakvim ljepilima,al na suncu popusti,al nakon ovog ljepila za sajbu nikad vise nije bilo problema,sad se moze samo isjec,nema sanse da se odlijepi;););)

Član
ArminM je napisao(la):
moze se spojler zalijepiti onim ljepilom za sajbu,ono dobro drzi,ja sam lijepio lajsne na fiatu time,prije toga pokusavao sa svakakvim ljepilima,al na suncu popusti,al nakon ovog ljepila za sajbu nikad vise nije bilo problema,sad se moze samo isjec,nema sanse da se odlijepi;););)

samo skupo to za sajbe 15KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.