Mercedes A170 CDI (savjet)

Mercedes A170 CDI (savjet)

Član
Radi se o tome da sam iznenada postao vlasnik mercedesa A170 CDI 2002 godiste (elegance oprema) i nije mi jasno kako klima funkionise...Do sada na svim autima kada upalim klimu (dugme AC) radi dok na mercedesu kada ne gori lampica klima radi kada upalim ne radi...Zanima me jel to inace kod A klase ili...Hvala unaprijed

Kod Mecke ti je jarane drugacije, klima ti je non stop upaljena, a gasis je na dugme EC, to jest kad ti svijetli dugme onda je iskljucena;) U vecine je tako ako i ne kod svih.....

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Kod Mecke ti je jarane drugacije, klima ti je non stop upaljena, a gasis je na dugme EC, to jest kad ti svijetli dugme onda je iskljucena;) U vecine je tako ako i ne kod svih.....

pihhh sad mi je lakse :icon_smile:kontao sam da se nesto pobrkalo...:icon_confused: kod mene bas pise AC off na dugmetu...tnx na super infu:cool:

PyToN je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):

pihhh sad mi je lakse :icon_smile:kontao sam da se nesto pobrkalo...:icon_confused: kod mene bas pise AC off na dugmetu...tnx na super infu:cool:

Ma nista, kod mene i na E i na C klasi radi na tom principu, kad pritisnem EC klima se ugasi, kao ekonomik... Mislim da je kod vecine tako... Nista se ne sikiraj, ako ladi onda radi:lol::cool::cool: