tvrdoglavi je napisao(la):
Vernes_AMG je napisao(la):
MOLIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ????????????????????????????
A124 , druze odakle si ti ????
I jel ti znas sta imas ?
daj kakvih slika , podataka , svega sto imas , i skidaj ove odvratne felge , ne stoje mu , pogotovo bijele , fuj !
Samo 33.952 primjerka su napravljena , jako su rijetki na ovim prostorima , ja nisam vidio nijednog :icon_cry:
hej moj Vernese,jesi vidio ovo :icon_sad:
http://www.bhtuning.com/da-se-predstavim-heh-t-35107.html
moramo mi njega centrirat,malo nam bjezi u stranu
oj planira velike promjene na autu , kuku meni , nervni slom cu dobiti :icon_cry:
pa sta uradi od ovakvog auta jadan ne bio ?
kakve su ovo brabus naljepnice , ova plastika izmedju stopki , pa felge , farovi , ledice , maska , onda neki extremno dobri zvucnici , dobro covjece jesi li ti normalan ???????????????????
Ne mogu da vjerujem , kakav je ovo prednji kraj majko moja , zemljo otvori se , uzmi me k sebi :icon_cry:
Da skidaj ovo , nabavi ORIGINAL Mercedesove felge iz tog vremena , mogu i AMG monoblock ( one su najpozeljnije ) , stavi avantgarde masku ( to je ona sa vise horizontalnih lajsnica od onih obicnih ) , vrati nišan , stavi xenon farove , a ne ove neke idiotske plave , stopke su smoked , one mogu proci , ali ovo crno izmedju njih def. ne moze , onda ovi neki zvucnici , nije problem , stavi ti neko jace ozvucenje , al uklopi to sa ostakom unutrosnjosti , vidis da su ti isto nista , bodu u oci , previse moderni za to auto , ima ih dosta koji su jako kvalitetni a izgledaju obicno , onda ove LEDice , ma to je smijesno , nije to auto za ledice , skidaj to , toliko od mene , krenuo si u potpuno pogresnom smjeru tuninga , molim te poslusaj me sto sam ti gore rekao i imaces Mecku kojoj ce se diviti svi