MAGLENKE POLIRANJE

MAGLENKE POLIRANJE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle trebam ispolirati maglenke..e sad vodobrusni 1500 2000 3000 pa polir pasta sve sam to proucio al posto to nisam nikad radio ima li iko iz okolice mostara da zna poso da je to radio jer sam vidio da poliraju ljudi jako dobro faro... da mi to uradi i kolko je to keša..moze mi poslat poruku .Hvala

Član
bola nemas se sta plasiti tog posla samo polako i temeljito nema te sta zabrinjavati nije problematicno a nemas sta pokvariti trljad dok ne usjajis fino i dok ne nestane risova i packi po staklu i tek onda pasta i to je to

Član
bmwscaner je napisao(la):
bola nemas se sta plasiti tog posla samo polako i temeljito nema te sta zabrinjavati nije problematicno a nemas sta pokvariti trljad dok ne usjajis fino i dok ne nestane risova i packi po staklu i tek onda pasta i to je to

daj mi reci koju pastu da uzmem neki govore neki xeropol ili slicno sta od vodobrusnog nisi nigdje ostecene samo su kao pjegave:icon_rolleyes:

Član
ako su samo pjegave provjeri jel to sa unutarnje strane stakla ili vanjske ako je vanjska uzmi grublju i finiju pastu za poliranje auta po 1 dcl od svake da nemoras cijela pakovanja kupovati i polirkom to sredi skida te fleke sa stakla sigurno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.