Meni jedan lik trazi 220 da ispravi jedno malo ulubljenje na vratima i da prelakira nanovo...pioneer_09 je napisao(la):Ago radio na octaviji oba blatobrana, prednju i zadnju karambolku. Jedan blatobran je peglao, a ostalo samo prelakirao... Ispeglao je kao da nikad nije udaran. A za sve to uzeo oko 200-250 KM sa njegovim materijalom![]()
Nije jednu, nego dvije :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:sub3r je napisao(la):jesi i ti u banderu zagulio
:lol:
Cuo sam ja za njega, ali nikad mi nije trebao, zato i nemam pojma gdje jeadams je napisao(la):a dje nes znat agu, putem pored doma za nezbrinutu djecu S.a. auto tuzla
kucaj na google pa ces vidjeti
![]()
jusuf je napisao(la):Meni jedan lik trazi 220 da ispravi jedno malo ulubljenje na vratima i da prelakira nanovo...pioneer_09 je napisao(la):Ago radio na octaviji oba blatobrana, prednju i zadnju karambolku. Jedan blatobran je peglao, a ostalo samo prelakirao... Ispeglao je kao da nikad nije udaran. A za sve to uzeo oko 200-250 KM sa njegovim materijalom![]()
Haj mi na pm posalji broj od Age, i de mi reci gdje je on?
jusuf je napisao(la):I meni je na prvu bilo puno, ali tako je kako je, uostalom ne placam ja nego taj koji je ogrebao, ja sam samo htio da izadjem u susret da vidim da li ima negdje povoljnije...meni je najbitnije da se to uradi kako treba a on sledeci put nek malo bolje pazi...