zile je napisao(la):
na dvicu moze sigurno kod jarana sam kopcao neonku malu na tablu samo izvadi onu zelenu foliju i to je to stavi gore na vrh gdje dodju one 2 fabricke sijalice za tablu skini fino onu plastiku izvadi foliju i uvali diode i to je to nemas sta izgubit

pozz
potpis

,a to brate ima da svjetli ko pod lusterom

,sala,samo ipak mislim da ce ti to biti prejako,jer sa regulatorom na prekidacu za svjetla ne mozes postici toliko smanjenje napajanja,kod mene u golfu su na isti princip postavljene samo 3 plave led diode i da ti iskreno kazem malo mi je smetalo navece kad su ruzni uslovi za voznju(mjesta bez ulicne rasvjete,prilikom padavina,magli isl...)evo kako je to izgledalo
[attachment=37471]
[attachment=37472]
[attachment=37473]
znaci ovako je izgledalo sa samo 3 diode,a kod tebe ih ima sigurno dvadesetak komada na toj trakici,tako da iskreno mislim da ce ti to biti prejako,ali probaj,pa ces vidjeti...i obavezno slike kad zavrsis

z0ne je napisao(la):
znaci moze bez ikakvih problem , i da ako prikopcam diode , onaj regulator jacine svjetlosti bi trebao da radi jel tako ? zile imas li neki msn ili nesto ? Ili da li znas nekoga ko to radi u sarajevu , jer ne volim se petljati oko elektronike u autu

Hvala
budes li navracao u zenicu,bujrum,ja cu ti to odraditi,u servisu sam svaki dan od 9-17h