Koje ulje sipati u passat 1.9 tdi PD motor 85 kw

Koje ulje sipati u passat 1.9 tdi PD motor 85 kw

Početnik
Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.

Član
Sarajlic je napisao(la):
Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.

***** ga ja sad si tamo u drugoj temi pisao da sipas drugo ulje, nemoj zbunjivat covjeka:D

Početnik
ArminM je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):

je*em ga ja sad si tamo u drugoj temi pisao da sipas drugo ulje, nemoj zbunjivat covjeka:D

Mozda sam se pogresno izrazio,ali zadnjih mozda 2-3 puta sam nasuo repsol ali dotad je bio castrol.U mahu ga redovno uzimo ;)

Član
Sarajlic je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):

je*em ga ja sad si tamo u drugoj temi pisao da sipas drugo ulje, nemoj zbunjivat covjeka:D

Mozda sam se pogresno izrazio,ali zadnjih mozda 2-3 puta sam nasuo repsol ali dotad je bio castrol.U mahu ga redovno uzimo ;)

Ok people. Nasuo sam Castrol 5w40. 15.5 km litra. pozz svima

Liqui molly(cini mi se da sam ispravno napisao) jedno se ono ne prepakuje jer nema puno distributera i ne felsuje se..A cijena je dobra kao i kvalitet