ZELA GTI je napisao(la):Bilo koje sa specifikacijom 505.01
Sarajlic je napisao(la):Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.
Sarajlic je napisao(la):Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.
ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.
je*em ga ja sad si tamo u drugoj temi pisao da sipas drugo ulje, nemoj zbunjivat covjeka![]()
Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Zavisi i koliko je presao,ja sam u svog uvijek sipao cistu sintetiku tj 0w40 ili 5w40 najceste castrol.
je*em ga ja sad si tamo u drugoj temi pisao da sipas drugo ulje, nemoj zbunjivat covjeka![]()
Mozda sam se pogresno izrazio,ali zadnjih mozda 2-3 puta sam nasuo repsol ali dotad je bio castrol.U mahu ga redovno uzimo![]()
duurma je napisao(la):ako nije tajna gdje si ga uzimao:icon_question:
s.edin je napisao(la):duurma je napisao(la):ako nije tajna gdje si ga uzimao:icon_question:
U autodijelovima u zivinicama
Merrro je napisao(la):s.edin je napisao(la):duurma je napisao(la):ako nije tajna gdje si ga uzimao:icon_question:
U autodijelovima u zivinicama
Kojim autodijelovima, ja u motorexu u Živinicama uzimao castrol edge 5w40 za 19 KM/L :icon_question: