Član
Evo da predstavim i ja svoje drugo prevozno sredstvo 
Dakle kao sto u naslovu teme pise radi se o Keeway Matrix-u 100 (tacnije 91.3cc, serijski) 6.2 KW, naravno 2T
. Dobio sam ga sasvim neplanirano u racun za moj prethodni motor Suzuki RG 125 F.. Skuter je 2007. god. sa 11800 predjenih km... Masina je bila u dobrom stanju dok su plastike 
Odlucio sam da prvo sredim plastike, a kasnije sam se pozabavio sredjivanjem masine... Evo i prve slike kad je stigao kod mene:

U ovakvom stanju maksimalna brzina je bila 86 po satu... Na manjoj nizbrdici sam uspio uhvatiti i 93.. GPS-om tad nisam mjerio...
Nakon toga je uslijedilo skidanje trake kojom je sve bilo ulijepjeno
, na sto sam potrosio benzina da sam se mogao 3 dana voziti 

Sutradan otisao do proslog vlasnika da pokupim nesto malo plastika koje su otpale:

Dan kasnije sam skinuo sve plastke i krenuo sa detaljnim ciscenjem:

I evo na kraju kako je izgledao, mislim da ce ove tri slike ce sve objasniti

Dakle kao sto u naslovu teme pise radi se o Keeway Matrix-u 100 (tacnije 91.3cc, serijski) 6.2 KW, naravno 2T

Odlucio sam da prvo sredim plastike, a kasnije sam se pozabavio sredjivanjem masine... Evo i prve slike kad je stigao kod mene:

U ovakvom stanju maksimalna brzina je bila 86 po satu... Na manjoj nizbrdici sam uspio uhvatiti i 93.. GPS-om tad nisam mjerio...
Nakon toga je uslijedilo skidanje trake kojom je sve bilo ulijepjeno

Sutradan otisao do proslog vlasnika da pokupim nesto malo plastika koje su otpale:

Dan kasnije sam skinuo sve plastke i krenuo sa detaljnim ciscenjem:

I evo na kraju kako je izgledao, mislim da ce ove tri slike ce sve objasniti