xzone je napisao(la):ma ja njima j*em mamu usta svima niti cu se odazvati na sud niti cu kaznu platiti pa da vidimo
da njih su dvojica ali i samnom su 4 bila koja ce posvjedociti u moju korist + sto ce momak koji tu radi reci da su rekli da ih pocastim da ce me pustiti pa ce mo vidjeti..uglavnom nisam sam i imam sliku koju sam nabavio gdje se parkiraju 2 patrole murije izasli napolje jedu hamburgere stoje na mjestu gdje sam i ja..imam sliku da sam regularno stao, upalio sve 4 pa ce mo vidjeti..roki_actros je napisao(la):Ako si potpisao da ides na sud MORAS otici...Mozes cekati i do godinu dana "dok dodjes na red"...Vjerovatno ces na sudu dobiti kaznu 40 KM + 30 KM sudski troskovi ne bi trebalo vise..Pokusaj sa pricom da ti je auto stao ili sl. te da si se iskljucio iz saobracaja da ne pravis guzvu.. Nemoj reci da si isao kupiti hamburger...Ako krene po zlu, onda mozes ispricati da su ti trazili lovu da ih pocastis da te ne pisu i sl..Mada oni su sluzbena lica i njih su 2 a ti si 1 (sam) ...
xzone je napisao(la):da njih su dvojica ali i samnom su 4 bila koja ce posvjedociti u moju korist + sto ce momak koji tu radi reci da su rekli da ih pocastim da ce me pustiti pa ce mo vidjeti..uglavnom nisam sam i imam sliku koju sam nabavio gdje se parkiraju 2 patrole murije izasli napolje jedu hamburgere stoje na mjestu gdje sam i ja..imam sliku da sam regularno stao, upalio sve 4 pa ce mo vidjeti..roki_actros je napisao(la):Ako si potpisao da ides na sud MORAS otici...Mozes cekati i do godinu dana "dok dodjes na red"...Vjerovatno ces na sudu dobiti kaznu 40 KM + 30 KM sudski troskovi ne bi trebalo vise..Pokusaj sa pricom da ti je auto stao ili sl. te da si se iskljucio iz saobracaja da ne pravis guzvu.. Nemoj reci da si isao kupiti hamburger...Ako krene po zlu, onda mozes ispricati da su ti trazili lovu da ih pocastis da te ne pisu i sl..Mada oni su sluzbena lica i njih su 2 a ti si 1 (sam) ...
OggyBoy je napisao(la):xzone je napisao(la):da njih su dvojica ali i samnom su 4 bila koja ce posvjedociti u moju korist + sto ce momak koji tu radi reci da su rekli da ih pocastim da ce me pustiti pa ce mo vidjeti..uglavnom nisam sam i imam sliku koju sam nabavio gdje se parkiraju 2 patrole murije izasli napolje jedu hamburgere stoje na mjestu gdje sam i ja..imam sliku da sam regularno stao, upalio sve 4 pa ce mo vidjeti..roki_actros je napisao(la):Ako si potpisao da ides na sud MORAS otici...Mozes cekati i do godinu dana "dok dodjes na red"...Vjerovatno ces na sudu dobiti kaznu 40 KM + 30 KM sudski troskovi ne bi trebalo vise..Pokusaj sa pricom da ti je auto stao ili sl. te da si se iskljucio iz saobracaja da ne pravis guzvu.. Nemoj reci da si isao kupiti hamburger...Ako krene po zlu, onda mozes ispricati da su ti trazili lovu da ih pocastis da te ne pisu i sl..Mada oni su sluzbena lica i njih su 2 a ti si 1 (sam) ...
E ako i ovo ne upali, ne znam sta jos moze. Srecno, drug!![]()